
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
majskolber majskolber | 4 | ||
peberbacon peberbacon | 12 skiver skive |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteMajskolber i baconsvøb
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Fjern blade og tråde fra majskolberne og rul 3 skiver peberbacon omkring hver majskolbe.
Du kan evt. fæstne enderne af baconen med et par tandstikkere.
Grill majsene ved direkte varme på havegrillen til baconen er gylden. Vend dem ofte så de bliver jævnt grillede hele vejen rundt. Grill dem i ca. 12 minutter.
Du kan også tilberede dem i en 220 °C forvarmet ovn i 12-15 minutter i en bradepande eller på en bageplade.