
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | blandet salat blandet salat | ||
2 | æbler æble | ||
0,5 | squash squash | ||
2 | kyllingebryster kyllingebryst | ||
125 g g | blød gedeost
blød gedeost ((eller feta)) | ||
50 g g | pinjekerner pinjekerner | ||
4 spsk spsk | syltede rødløg syltede rødløg |
Dressing
4 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
1 spsk spsk | honning honning | ||
1 spsk spsk | balsamico balsamico | ||
Salt og peber Salt og peber |
Mættende salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skyl salaten, og bred den ud på et stort fad. Skyl æblerne, skær dem i både. Skyl squashen og skær den i skiver. Pensl æbler og squash med olie, og steg dem på en varm grill i 2 minutter på hver side. Vend kyllingebrysterne med en smule olie, og krydr med salt og peber. Grill kyllingebrysterne ca. 7-8 minutter på hver side - til de er gennemstegte. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne. Fordel æbler, squash, ost, pinjekerner og syltede rødløg på salaten. Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Fordel dressingen over salaten inden servering.
Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter