Skyl salaten, og bred den ud på et stort fad. Skyl æblerne, skær dem i både. Skyl squashen og skær den i skiver. Pensl æbler og squash med olie, og steg dem på en varm grill i 2 minutter på hver side. Vend kyllingebrysterne med en smule olie, og krydr med salt og peber. Grill kyllingebrysterne ca. 7-8 minutter på hver side - til de er gennemstegte. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne. Fordel æbler, squash, ost, pinjekerner og syltede rødløg på salaten. Skær kyllingebrysterne ud i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til. Fordel dressingen over salaten inden servering.
Mættende salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
Ingredienser
4
personer
-
- 200 g blandet salat
- 2 æbler
- 0,5 squash
- 2 kyllingebryster
- 125 g blød gedeost eller feta
- 50 g pinjekerner
- 4 spsk. syltede rødløg
-
Dressing
- 4 spsk. olivenolie
- 1 spsk. honning
- 1 spsk. balsamico
- salt og peber
Forberedelse
Opskriften er bragt i samarbejde med Økologisk Landsforening. Læs mere påiloveøko.dk/opskrifter