
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
spinat
spinat (friske) | 30 - 40 g g | |
tomater tomat | 1 | |
lufttørret skinke lufttørret skinke | 8 skiver skive | |
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 2 spsk. spsk. | |
dijonsennep dijonsennep | 1 tsk. tsk. | |
æg æg | 4 | |
Salt og peber Salt og peber |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMadmuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl spinaten, hæld kogende vand over og lad den dryppe af i en sigte. Skær tomaten i skiver. Beklæd 4 muffinsforme med skinken. Knug spinaten fri for vand, fordel den i formene og læg tomatskiver over. Rør cremefraichen med sennep, salt og peber og kom den over tomaten. Slå et æg ud i hver form og bag dem ved 180 grader i 15-18 min.Tip
- Retten kan laves i et stort fad i stedet for fire små. Fremgangsmåden er den samme.
Udarbejdet af Birgitte Nymann