
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
30 -40 g g | spinat
spinat ((friske)) | ||
1 | tomater tomat | ||
8 skiver skive | lufttørret skinke lufttørret skinke | ||
2 spsk spsk | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
1 tsk tsk | dijonsennep dijonsennep | ||
4 | æg æg | ||
Salt og peber Salt og peber |
Madmuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:20
min
(1)
Sådan gør du
Skyl spinaten, hæld kogende vand over og lad den dryppe af i en sigte. Skær tomaten i skiver. Beklæd 4 muffinsforme med skinken. Knug spinaten fri for vand, fordel den i formene og læg tomatskiver over. Rør cremefraichen med sennep, salt og peber og kom den over tomaten. Slå et æg ud i hver form og bag dem ved 180 grader i 15-18 min.Tip
- Retten kan laves i et stort fad i stedet for fire små. Fremgangsmåden er den samme.
Udarbejdet af Birgitte Nymann