
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
5 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
2 spsk spsk | balsamico balsamico | ||
1 tsk tsk | sennep
sennep (med top) | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
sukker sukker | |||
1 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
2 | radicchio radicchio | ||
2 | hjertesalathoveder hjertesalathoved | ||
600 g g | gnocchi gnocchi | ||
120 g g | salami salami | ||
80 g g | parmesanost parmesanost |
Lun italiensk salat med gnocchi
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Pisk 4 spsk olivenolie, balsamicoeddike og sennep sammen og krydr med salt, peber og sukker. Pil og pres hvidløgsfedet. Skyl radicchioerne og hjertesalaterne og del dem på langs i 4 stykker. Svits stykkerne i 2-3 minutter i varm olivenolie på en slip-let pande. Svits til sidst hvidløg kort med. Kog i mellemtiden gnocchierne i kogende vand med salt iht. anvisningen på pakken, hæld dem op i en si og lade dem dryppe af. Anret gnocchierne på et fad sammen med salaten og salamiskiverne. Dryp dressingen over salaten og kom til sidst friskrevet parmesan på.