
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
brune linser brune linser | 250 g g | ||
krydderurter krydderurt | 1 bundter bundt | ||
solsikkeolie solsikkeolie | 2 tsk. tsk. | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 1,5 l l | ||
laurbærblade laurbærblad | 2 | ||
merian merian | 1 tsk. tsk. | ||
rosenkål
rosenkål (optøede eller friske) | 600 g g | ||
persille persille | 0,5 bøtter bøtte | ||
æbleeddike æbleeddike | 2 spsk. spsk. | ||
salt salt | |||
peber peber | |||
skinker skinke | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLinsegryde med rosenkål
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Sæt linserne i rigeligt koldt vand ca. 1 time.
Skræl og hak løgene. Rengør de øvrige grøntsager og skær dem i terninger. Steg løgene i varm olie til de er glasagtige. Hæld vandet fra linserne og tilsæt dem, steg dem kort. Tilsæt varm bouillon, laurbærblade og merian. Lad det koge 20 minutter. Tilsæt grøntsagerne og kog i 10 min. Tilsæt rosenkål og kog i yderligere 10 min.
Pluk persille og hak det. Smag til med æbleeddike, salt og peber. Pynt med persille og skinketern.