Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på linsegryde med rosenkål

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

brune linser brune linser250 g g
krydderurter krydderurt1 bundter bundt
solsikkeolie solsikkeolie2 tsk. tsk.
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon1,5 l l
laurbærblade laurbærblad2
merian merian1 tsk. tsk.
rosenkål rosenkål
(optøede eller friske)
600 g g
persille persille0,5 bøtter bøtte
æbleeddike æbleeddike2 spsk. spsk.
salt salt
peber peber
skinker skinke100 g g

Linsegryde med rosenkål

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(5)

Opskriften

Sæt linserne i rigeligt koldt vand ca. 1 time.

Skræl og hak løgene. Rengør de øvrige grøntsager og skær dem i terninger. Steg løgene i varm olie til de er glasagtige. Hæld vandet fra linserne og tilsæt dem, steg dem kort. Tilsæt varm bouillon, laurbærblade og merian. Lad det koge 20 minutter. Tilsæt grøntsagerne og kog i 10 min. Tilsæt rosenkål og kog i yderligere 10 min.

Pluk persille og hak det. Smag til med æbleeddike, salt og peber. Pynt med persille og skinketern.

Keywords

Aftensmad