Super frisk. Til Lidl Pris
burger Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

Brioche boller

400 g g hvedemel hvedemel
40 g g sukker sukker
8 g g salt salt
20 g g gær gær
4 æg æg
(store)
200 g g smør smør
(blødt)

Ketchup

550 g g tomater tomat
(modne og smagfulde)
1 æbler æble
(skåret i grove stykker)
5 skalotteløg skalotteløg
(hakkede)
3 fed fed hvidløg hvidløg
(hakkede)
30 g g brun farin brun farin
50 g g æblecidereddike æblecidereddike
1 spsk. spsk. salt salt
sort peber sort peber
(kværnet)

Urtemayonnaise

1 bundter bundt krydderurter krydderurt
(fx blandet frisk persille, basilikum, rosmarin, timian)
60 g g æggeblommer æggeblomme
(3 stk)
300 g g rapsolie rapsolie
(eller andet neutral olie)
1 spsk. spsk. æblecidereddike æblecidereddike
salt salt

Frisk grønt

1 tomater tomat
(bøftomat)
1 bakker bakke blandet salat blandet salat
1 rødløg rødløg

Bøf

1000 g g hakket oksekød hakket oksekød
200 - 300 g g ost ost
(fx Them økologisk humle ost )
Salt og peber Salt og peber

Syltede agurker

1 poser pose skoleagurker skoleagurk
100 g g æblecidereddike æblecidereddike
100 g g sukker sukker
salt salt

Lidl cheeseburger

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:00 t
(10)

Sådan gør du

Brioche boller:
Ælt alle ingredienser, med undtagelse af smørret sammen ved middel hastighed på en røremaskine i 12 minutter. Tilsæt til sidst smørret. Lad dejen hæve tildækket i 45 minutter. Ælt dejen sammen igen, form den til flade boller af 80-100 gram pr. stk. Hæv bollerne i 45 minutter, pensel med æg og bag i en forvarmet ovn ved 190 grader i 15-20 minutter. Lad burgerbollerne køle helt af, skær dem over og grill dem på skærefladen.

Ketchup:
Kog alle ingredienserne op og lad dem simrekoge under låg en times tid. Sigt alt væsken fra og kog det ned til ca. 1,5 dl. Blend den nedkogte væske sammen med tomatblandingen, smag til med salt og sort peber.

Urtemayonnaise:
Blend æggeblommer og eddike sammen med en stavblender, tilsæt olien i en tynd stråle, imens du fortsat blender. Smag mayonnaisen til med salt og vend til sidst de hakkede krydderurter i.

Frisk grønt:
Skyl salaterne, skær tomaten i skiver og løget i tynde ringe.

Bøf:
Form hakkekødet til bøffer, krydder med salt og peber, grill bøfferne et par minutter på hver side ved hård varme. Skær osten i skiver og lig dem ovenpå de grillede bøffer, så snart de er færdigstegte, så osten smelter på den varme bøf, imens den trækker færdigt.

Syltede skoleagurker:
Skær agurkerne på langs med et mandolinjern, drys skiverne med fint salt.
Kog æbleeddike og sukker op, køl syltelagen ned til stuetemperatur og hæld den over agurkerne.
Lad agurkerne ligge i syltelagen til dagen efter.