
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
50 g g | smør smør | ||
0,5 | hvidkål
hvidkål ((ca. 500 g)) | ||
1 | løg
løg ((ca. 100 g)) | ||
20 g g | barbecueblanding (eller anden krydderiblanding) barbecueblanding (eller anden krydderiblanding) | ||
1 spsk spsk | salt salt | ||
400 g g | hakket oksekød hakket oksekød |
Langtidsstegt hvidkål med oksekød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Snit hvidkålen fint, så hvert stykke er maks. 4 cm langt. Kør evt. hvidkålen gennem en foodprocessor. Steg den snittede hvidkål i smørret, indtil kålen er gylden i kanterne (gem en lille klat smør til at stege løget). Kom dernæst kålen i en smurt bradepande. Snit så løget og steg det på panden, indtil det er gennemsigtigt/klart. Herefter steger du kødet oven i løgene og kommer krydderierne i. Når kødet er gennemstegt, tilsætter du det til hvidkålen og sætter bradepanden i ovnen. Retten skal have 70-80 min. på 200 grader. Server med grøn salat, agurk, tomat og/eller avocado.
Udarbejdet af Birgitte Nymann