Super frisk. Til Lidl Pris
Langtidsstegt hvidkål med oksekød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g smør smør
0,5 hvidkål hvidkål
(ca. 500 g)
1 løg løg
(ca. 100 g)
20 g g barbecueblanding (eller anden krydderiblanding) barbecueblanding (eller anden krydderiblanding)
1 spsk. spsk. salt salt
400 g g hakket oksekød hakket oksekød

Langtidsstegt hvidkål med oksekød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(6)

Sådan gør du

Snit hvidkålen fint, så hvert stykke er maks. 4 cm langt. Kør evt. hvidkålen gennem en foodprocessor. Steg den snittede hvidkål i smørret, indtil kålen er gylden i kanterne (gem en lille klat smør til at stege løget). Kom dernæst kålen i en smurt bradepande. Snit så løget og steg det på panden, indtil det er gennemsigtigt/klart. Herefter steger du kødet oven i løgene og kommer krydderierne i. Når kødet er gennemstegt, tilsætter du det til hvidkålen og sætter bradepanden i ovnen. Retten skal have 70-80 min. på 200 grader. Server med grøn salat, agurk, tomat og/eller avocado.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Keywords

Aftensmad