
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1,8 -2,2 g g | lammekøller lammekølle | ||
2 | skalotteløg skalotteløg | ||
0,5 flasker flaske | hvidvin hvidvin | ||
0,5 l l | fløde fløde | ||
50 g g | tørrede morkler
tørrede morkler (udvandes i et døgn) | ||
200 g g | champignoner champignon | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning | |||
majsstivelse majsstivelse | |||
0,5 kg kg | hvide aspargeser hvid asparges | ||
0,5 kg kg | grønne asparges grøn asparges | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
0,5 bundter bundt | brøndkarse brøndkarse |
Lam med svampe og asparges
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Del lammekøllen op i inderlår, yderlår, kølle, lårtunge og klump. Disse stykker er uden brusk og sener. Skær dem i tern à 2 x 2 cm.
Skær champignonerne i kvarte, og rist dem i olie.
Reducér hvidvinen med de finthakkede skalotteløg i en gryde. Tilsæt fløde, og kog det med morklerne, champignonerne og lidt af morkelvandet i ca. 30 min.
Brun kødet, og kog det i morkelfløden i 6-7 min i en sauterpande. Justér evt. konsistensen med lidt Maizena, der er oprørt i koldt vand. Smag til med salt og peber.
Skræl de hvide asparges, og knæk den træede del af de grønne asparges. Skær dem i ca. 5 stykker, og blanchér dem i 1 min i kogende vand. Afkøl dem straks i iskoldt vand.
Vend aspargesene i den varme ragout lige inden servering, og drys det hele med lidt havsalt og persille.
Servér med nye kartofler.