Lakseruller

Lakseruller image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

12 stk.
    • 25   g pinjekerner
    • 1   æble
    • 200   g creme fraiche eller flødeskum
    • 0,25   purløg
    • 2   skiver groft rugbrød
    • 1   tsk. honning
    •   salt og peber efter behov
    • 12   skiver laks

Forberedelse

    Rist pinjekernerne på en tør pande, lad dem herefter afkøle, og hak dem groft. Skræl æblet, fjern kernehuset, og hak æblet fint. Bland det med creme fraiche og pinjekerner. Snit purløg i 12 lange stænger, og hak det resterende purløg fint. Hak brødet til krymmel i en foodprocessor, og bland det med hakket purløg, creme fraiche-massen og honning. Smag din creme til med salt og peber. Blanchér de 12 lange purløgsstænger, og lad dem dryppe af. Læg 12 lakseskiver ved siden af hinanden på et skærebræt. Fordel din creme på laksestykkerne, og fold laksestykkerne til ruller. Vikl 1 purløgsstang rundt om hver lakserulle. Stil dem koldt, indtil de skal serveres.