
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pinjekerner pinjekerner | 25 g g | ||
æbler æble | 1 | ||
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 200 g g | ||
purløg purløg | 0,25 | ||
groft rugbrød groft rugbrød | 2 skiver skive | ||
honning honning | 1 tsk. tsk. | ||
Salt og peber
Salt og peber (efter behov) | |||
laks laks | 12 skiver skive |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLakseruller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rist pinjekernerne på en tør pande, lad dem herefter afkøle, og hak dem groft. Skræl æblet, fjern kernehuset, og hak æblet fint. Bland det med creme fraiche og pinjekerner. Snit purløg i 12 lange stænger, og hak det resterende purløg fint. Hak brødet til krymmel i en foodprocessor, og bland det med hakket purløg, creme fraiche-massen og honning. Smag din creme til med salt og peber. Blanchér de 12 lange purløgsstænger, og lad dem dryppe af. Læg 12 lakseskiver ved siden af hinanden på et skærebræt. Fordel din creme på laksestykkerne, og fold laksestykkerne til ruller. Vikl 1 purløgsstang rundt om hver lakserulle. Stil dem koldt, indtil de skal serveres.