Lakse- og avokadotatar

Lakse- og avokadotatar image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 200   g laks
    • 1   rødløg lille
    • 1   avocado
    • 1   lime
    •   salt og peber
    • 100   g salater blamdet salat

Forberedelse

    Lakseskiverne skæres i små tern. Løget pilles og hakkes fint. Skræl avocado, halvér den, fjern stenen og skær frugtkødet i tern. Det hele blandes. Lime skylles. Riv skallen, så du har 1 tsk., og pres saften ud. Tilsæt skallen og 1-2 tsk. saft, smag til med salt og peber og servér det til tataren. Lav et lille tårn på 4 tallerkener ved hjælp af en dessertring. Skyl salaten og slyng den tør. Blandes med limesaften og anrettes på tallerkenen. Der kan drysses med parmesan.