
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
laks laks | 200 g g | ||
rødløg
rødløg (lille) | 1 | ||
avocadoer avocado | 1 | ||
lime lime | 1 | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
salater
salat (blamdet salat) | 100 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLakse- og avokadotatar
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Lakseskiverne skæres i små tern. Løget pilles og hakkes fint. Skræl avocado, halvér den, fjern stenen og skær frugtkødet i tern. Det hele blandes. Lime skylles. Riv skallen, så du har 1 tsk., og pres saften ud. Tilsæt skallen og 1-2 tsk. saft, smag til med salt og peber og servér det til tataren. Lav et lille tårn på 4 tallerkener ved hjælp af en dessertring. Skyl salaten og slyng den tør. Blandes med limesaften og anrettes på tallerkenen. Der kan drysses med parmesan.