
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
200 g g | laks laks | ||
1 | rødløg
rødløg (lille) | ||
1 | avocadoer avocado | ||
1 | lime lime | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
100 g g | salater
salat (blamdet salat) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLakse- og avokadotatar
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Lakseskiverne skæres i små tern. Løget pilles og hakkes fint. Skræl avocado, halvér den, fjern stenen og skær frugtkødet i tern. Det hele blandes. Lime skylles. Riv skallen, så du har 1 tsk., og pres saften ud. Tilsæt skallen og 1-2 tsk. saft, smag til med salt og peber og servér det til tataren. Lav et lille tårn på 4 tallerkener ved hjælp af en dessertring. Skyl salaten og slyng den tør. Blandes med limesaften og anrettes på tallerkenen. Der kan drysses med parmesan.