Super frisk. Til Lidl Pris
Laks med tomat og oliven

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

tomater tomat
(blandede)
400 g g
tomater tomat1 kg kg
laks laks
(fersk)
300 g g
æggehvider æggehvide
(pasteuriserede )
60 g g
rapsolie rapsolie
(eller anden neutral olie)
135 g g
olivenolie olivenolie2 spsk. spsk.
citroner citron1
hvidløg hvidløg1
estragon estragon0,5 bundter bundt
smør smør1 spsk. spsk.
Salt og peber Salt og peber
krydderurter krydderurt
(til pynt)

Laks med tomat og oliven

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

2:30 t
(2)

Opskriften

  1. Blend tomater og sigt dem i et viskestykke.
  2. Skær tomaterne i halve, og marinér dem med citronskal, salt og peber, hvidløg, 0,5 bundt estragon og 2 spsk. olivenolie.
  3. Halvdelen af tomaterne lægges på en bageplade og tørres i ovnen ved 100 grader i ca. 2 timer.
  4. Skær laksen i små tern og marinér med salt, peber, citronskal og estragon.
  5. Æggehvider, citronsaft, salt og olie vejes op i et højt bæger og blendes sammen med en stavblender.
  6. Sigt tomatvand fra og smag til med salt.

Anretning

Anret tomaterne i en cirkel og fordel mayonnaise omkring.

Laksetartaren quennelles op med to skeer og placeres i midten af tallerkenen - pynt med urterne.

Mix lidt tomatvand med olivenolie og anret et par skefulde i midten af en dyb tallerken.