
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
600 g g | kartofler kartoffel | ||
salater salat | |||
1 - 2 | rødløg rødløg | ||
grønne bønner grønne bønner | |||
1 bundter bundt | dild dild | ||
1,5 dl dl | skyr
skyr (du kan også bruge yoghurt) | ||
2 tsk. tsk. | dijonsennep dijonsennep | ||
citronersaft citronsaft | |||
Salt og peber Salt og peber | |||
500 g g | røget laks røget laks |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLaks med grøn salat, citron og dilddressing
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kartofler
Rens kartoflerne, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre.
DilddressingHak dilden fint og rør den sammen med skyr, dijonsennep og citronsaft. Smag til med salt og peber.SalatSkyl og snit salaten. Anret det på et fad. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Skær kartofler i skiver.AnretningFordel kartofler, rødløg og de kogte og afkølede bønner over salaten sammen med laksen. Dryp dressingen over, og servér.
Tip
Du kan med fordel servere denne mousserende vin til: Cava DO semi secco