
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
pasta pasta | 250 g g | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
valnøddekerner valnøddekerne | 100 g g | ||
rucolasalat rucolasalat | 100 g g | ||
olivenolie olivenolie | |||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 2 dl dl | ||
laksefileter laksefilet | 4 | ||
groft salt groft salt | 0,25 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteLaks i ovn med rucolasalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Her er en opskrift der viser dig hvor nemt og hurtigt du kan tilberede laks og stadig få et velsmagende måltid. Denne opskrift er oplagt hvis du skal have en skøn og nem aftensmad på en travl hverdag. Laksen passer næsten sig selv i ovnen og der er kun små ting der skal ordnes ved siden af. Du undgår at skulle kæmpe med masser af gryder og pander, men kan stadig sætte dig til bords og nyde et lækkert og indbydende måltid.
Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad. Drys med salt og steg laksen midt i ovnen.
Pastasalat
Hak valnødderne groft. Vask rucolaen, og hak den. Hæld olivenolie på en pande og steg valnødderne.Hæld bouillon ved, og lad den fordampe. Kog pastaen og tilsæt dem på panden. Bland rucola, salt og peber i. Servér straks.