Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllingesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

450 g g kyllingebryster kyllingebryst
3 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
5 spsk. spsk. græsk yoghurt græsk yoghurt
(10%)
1 tsk. tsk. karry karry
2 rødløg rødløg
1 squash squash
1 æbler æble
salt salt
peber peber

Kyllingesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(21)

Sådan gør du

Kom 1 liter vand i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingen i og lad det koge i 20 min. Tag kyllingebrysterne op af vandet og lad dem køle af til stuetemperatur, inden du sætter dem i køleskabet. Når kyllingen er kold, skærer du den i tern (ca. 1 x 1 cm). Vask æblet, fjern kernehuset og skær det i bittesmå tern. Hak rødløget fint - evt. i en grøntsagshakker. Skær squashen i små tern. Bland det hele sammen med mayonnaise, græsk yoghurt og karry. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry, hvis du vil have mere karrysmag.

Tips

Du kan variere grøntsagerne i det uendelige, kun din fantasi sætter grænser. Brug fx peberfrugt i stedet for squash. Hvis du bliver træt af at spise salaten som pålæg, kan du bruge den som dip til grøntsagsstænger eller fyld i tortillawraps, kålwraps og salatwraps. Du kan også snitte friske grønne bønner og bruge kyllingesalaten som topping og vupti, så har du en lækker bønne- og kyllingesalat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann