Kom 1 liter vand i en gryde og bring det i kog. Læg kyllingen i og lad det koge i 20 min. Tag kyllingebrysterne op af vandet og lad dem køle af til stuetemperatur, inden du sætter dem i køleskabet. Når kyllingen er kold, skærer du den i tern (ca. 1 x 1 cm). Vask æblet, fjern kernehuset og skær det i bittesmå tern. Hak rødløget fint - evt. i en grøntsagshakker. Skær squashen i små tern. Bland det hele sammen med mayonnaise, græsk yoghurt og karry. Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry, hvis du vil have mere karrysmag.
Kyllingesalat
Ingredienser
2
portioner
-
- 450 g kyllingebryster
- 3 spsk. mayonnaise
- 5 spsk. græsk yoghurt 10%
- 1 tsk. karry
- 2 rødløg
- 1 squash
- 1 æble
- salt
- peber
Forberedelse
Tips
Du kan variere grøntsagerne i det uendelige, kun din fantasi sætter grænser. Brug fx peberfrugt i stedet for squash. Hvis du bliver træt af at spise salaten som pålæg, kan du bruge den som dip til grøntsagsstænger eller fyld i tortillawraps, kålwraps og salatwraps. Du kan også snitte friske grønne bønner og bruge kyllingesalaten som topping og vupti, så har du en lækker bønne- og kyllingesalat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann