
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener.
Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.
Ingredienser
kyllingebryster
kyllingebryst (med skind) | 2 stk. stk. | ||
blomkål blomkål | 1 stk. stk. | ||
hasselnødder hasselnød | 50 g g | ||
olivenolie olivenolie | 1 dl dl | ||
fløde fløde | 2 dl dl | ||
sødmælk sødmælk | 2 dl dl | ||
smør smør | 100 g g | ||
kapers kapers | 20 g g | ||
citroner citron | 1 stk. stk. | ||
ærter ært | 100 g g | ||
rapsolie rapsolie | 2 dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKyllingebryst med blomkål, ærter og ristede hasselnødder
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skær blomkål ud i passende størrelser og steg ved svag varme på en pande. Blomkålsresterne sættes over til kogning med fløde og mælk.
- Sæt hasselnødderne ind i ovnen ved 150 grader i ca. 10 min.
- Når blomkålsresterne i fløde/mælk-blandingen er møre, blendes det sammen med smør til en glat pure.
- Steg kyllingebrysterne på skindsiden.
- Halvér hasselnødderne.
- Sæt en gryde med olie over, og friter kapersene ved 160 grader i ca. 2 min., eller til de er sprøde.
- Marinér ærter op i olivenolie med salt, peber og lidt citronskal.