Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllingebryst med blomkål, ærter og ristede hasselnødder

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kokkelandsholdet
Kokkelandsholdet
Lidl har taget kokkehuen på og indgået et samarbejde med Danmarks knivskarpe Kokkelandshold! Lidl og Kokkelandsholdet vil i samarbejde få danskerne tilbage i køkkenet, så der kan komme god hjemmelavet mad på bordet ude i de danske køkkener. Opskrifterne er udviklet med henblik på at give inspiration og ideer til, hvordan man bruger nogle af Danmarks mange lækre råvarer.

Ingredienser

2 stk. stk. kyllingebryster kyllingebryst
(med skind)
1 stk. stk. blomkål blomkål
50 g g hasselnødder hasselnød
1 dl dl olivenolie olivenolie
2 dl dl fløde fløde
2 dl dl sødmælk sødmælk
100 g g smør smør
20 g g kapers kapers
1 stk. stk. citroner citron
100 g g ærter ært
2 dl dl rapsolie rapsolie

Kyllingebryst med blomkål, ærter og ristede hasselnødder

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(2)

Sådan gør du

  1. Skær blomkål ud i passende størrelser og steg ved svag varme på en pande. Blomkålsresterne sættes over til kogning med fløde og mælk.
  2. Sæt hasselnødderne ind i ovnen ved 150 grader i ca. 10 min.
  3. Når blomkålsresterne i fløde/mælk-blandingen er møre, blendes det sammen med smør til en glat pure.
  4. Steg kyllingebrysterne på skindsiden.
  5. Halvér hasselnødderne.
  6. Sæt en gryde med olie over, og friter kapersene ved 160 grader i ca. 2 min., eller til de er sprøde.
  7. Marinér ærter op i olivenolie med salt, peber og lidt citronskal.