
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKyllinge-sosaties med abrikos og bacon
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Løg og hvidløg pilles og hakkes. Rist dem i 3 spsk varm olie. Smag til med karry, salt, peber og chili og svits det kort. Hæld først sherry og boullion ved, derefter marmeladen og lad det koge i 3-4 minutter.
Kyllingefiletterne duppes tørre og evt. sener fjernes. Filetterne skæres i store tern og blandes med halvdelen af den afkølede marinade. Lad det trække i køleskabet i 2-3 timer eller natten over.
Læg træspyddene i blød i vand, og lad dem dryppe af. Kyllingefilet, abrikoser og bacon sættes skiftevis på spyd og pensles med 1-2 spsk. olie. Læg dem på en smurte rist, og grill dem i 12 minutter. Vendes en enkelt gang.
I mellemtiden røres yoghurt med den resterende marinade. Serveres som dip.
TipDu kan også grille spyddene i ovnen på den midterste rille.