Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllinge-sosaties med abrikos og bacon

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
6 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
4 tsk. tsk. karry karry
havsalt havsalt
peber peber
røde chilier rød chili
4 spsk. spsk. sherry sherry
1,8 dl dl bouillon bouillon
6 spsk. spsk. abrikosmarmelade abrikosmarmelade
600 g g kyllingefileter kyllingefilet
125 g g bacon bacon
250 g g yoghurt yoghurt
300 g g abrikoser abrikos

Kyllinge-sosaties med abrikos og bacon

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(3)

Sådan gør du

Løg og hvidløg pilles og hakkes. Rist dem i 3 spsk varm olie. Smag til med karry, salt, peber og chili og svits det kort. Hæld først sherry og boullion ved, derefter marmeladen og lad det koge i 3-4 minutter.

Kyllingefiletterne duppes tørre og evt. sener fjernes. Filetterne skæres i store tern og blandes med halvdelen af den afkølede marinade. Lad det trække i køleskabet i 2-3 timer eller natten over.

Læg træspyddene i blød i vand, og lad dem dryppe af. Kyllingefilet, abrikoser og bacon sættes skiftevis på spyd og pensles med 1-2 spsk. olie. Læg dem på en smurte rist, og grill dem i 12 minutter. Vendes en enkelt gang.

I mellemtiden røres yoghurt med den resterende marinade. Serveres som dip.

TipDu kan også grille spyddene i ovnen på den midterste rille.