Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllinge- og karrysuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

gulerødder gulerod4
blomkål blomkål0,5
løg løg
(mellemstore)
2
smør smør1 spsk. spsk.
kyllingebryster kyllingebryst450 g g
karry karry3 spsk. spsk.
bouillon bouillon2
vand vand1,5 l l
porrer porre2
rosiner rosin1 håndfulde håndfuld
fløde fløde
(kan udelades)
3 - 4 spsk. spsk.
salt salt

Kyllinge- og karrysuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(48)

Opskriften

Skær kyllingebrystfilet i mindre stykker. Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og svits den i smørret. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret. Tilsæt vand og bouillon, og bring det hele i kog. Tilsæt kyllingekødet, og kog det hele i 20 min. Imens suppen koger, snittes porrerne i tynde skiver. Kyllingekødet tages op efter 20 min. og lægges derefter på et skærebræt. Blend grøntsagssuppen grundigt med en stavblender.

Tilsæt rosiner, snittede porrer og fløde, og lad det koge i 1-2 min. Smag suppen til med salt, og kom kyllingeternene i suppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann