Skær kyllingebrystfilet i mindre stykker. Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og svits den i smørret. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret. Tilsæt vand og bouillon, og bring det hele i kog. Tilsæt kyllingekødet, og kog det hele i 20 min. Imens suppen koger, snittes porrerne i tynde skiver. Kyllingekødet tages op efter 20 min. og lægges derefter på et skærebræt. Blend grøntsagssuppen grundigt med en stavblender.
Kyllinge- og karrysuppe
Ingredienser
6
portioner
-
- 4 gulerødder
- 0,5 blomkål
- 2 løg mellemstore
- 1 spsk. smør
- 450 g kyllingebryster
- 3 spsk. karry
- 2 bouillon
- 1,5 l vand
- 2 porrer
- 1 håndfuld rosin
- 3 - 4 spsk. fløde kan udelades
- salt
Forberedelse
Tilsæt rosiner, snittede porrer og fløde, og lad det koge i 1-2 min. Smag suppen til med salt, og kom kyllingeternene i suppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann