Kyllinge- og karrysuppe

Kyllinge- og karrysuppe image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 30 min

Ingredienser

6 portioner
    • 4   gulerødder
    • 0,5   blomkål
    • 2   løg mellemstore
    • 1   spsk. smør
    • 450   g kyllingebryster
    • 3   spsk. karry
    • 2   bouillon
    • 1,5   l vand
    • 2   porrer
    • 1   håndfuld rosin
    • 3   - 4   spsk. fløde kan udelades
    •   salt

Forberedelse

    Skær kyllingebrystfilet i mindre stykker. Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og svits den i smørret. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret. Tilsæt vand og bouillon, og bring det hele i kog. Tilsæt kyllingekødet, og kog det hele i 20 min. Imens suppen koger, snittes porrerne i tynde skiver. Kyllingekødet tages op efter 20 min. og lægges derefter på et skærebræt. Blend grøntsagssuppen grundigt med en stavblender.

    Tilsæt rosiner, snittede porrer og fløde, og lad det koge i 1-2 min. Smag suppen til med salt, og kom kyllingeternene i suppen.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann