Super frisk. Til Lidl Pris
Kyllinge- og karrysuppe

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

4 gulerødder gulerod
0,5 blomkål blomkål
2 løg løg
(mellemstore)
1 spsk. spsk. smør smør
450 g g kyllingebryster kyllingebryst
3 spsk. spsk. karry karry
2 bouillon bouillon
1,5 l l vand vand
2 porrer porre
1 håndfulde håndfuld rosiner rosin
3 - 4 spsk. spsk. fløde fløde
(kan udelades)
salt salt

Kyllinge- og karrysuppe

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(28)

Sådan gør du

Skær kyllingebrystfilet i mindre stykker. Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og svits den i smørret. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret. Tilsæt vand og bouillon, og bring det hele i kog. Tilsæt kyllingekødet, og kog det hele i 20 min. Imens suppen koger, snittes porrerne i tynde skiver. Kyllingekødet tages op efter 20 min. og lægges derefter på et skærebræt. Blend grøntsagssuppen grundigt med en stavblender.

Tilsæt rosiner, snittede porrer og fløde, og lad det koge i 1-2 min. Smag suppen til med salt, og kom kyllingeternene i suppen.

Udarbejdet af Birgitte Nymann