
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | gulerødder gulerod | ||
0,5 | blomkål blomkål | ||
2 | løg
løg (mellemstore) | ||
1 spsk. spsk. | smør smør | ||
450 g g | kyllingebryster kyllingebryst | ||
3 spsk. spsk. | karry karry | ||
2 | bouillon bouillon | ||
1,5 l l | vand vand | ||
2 | porrer porre | ||
1 håndfulde håndfuld | rosiner rosin | ||
3 - 4 spsk. spsk. | fløde
fløde (kan udelades) | ||
salt salt |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKyllinge- og karrysuppe
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær kyllingebrystfilet i mindre stykker. Snit gulerødder, blomkål og løg i små stykker. Varm smørret i en gryde, hæld karryen i og svits den i smørret. Tilsæt de snittede grøntsager, og steg dem i karrysmørret. Tilsæt vand og bouillon, og bring det hele i kog. Tilsæt kyllingekødet, og kog det hele i 20 min. Imens suppen koger, snittes porrerne i tynde skiver. Kyllingekødet tages op efter 20 min. og lægges derefter på et skærebræt. Blend grøntsagssuppen grundigt med en stavblender.
Tilsæt rosiner, snittede porrer og fløde, og lad det koge i 1-2 min. Smag suppen til med salt, og kom kyllingeternene i suppen.
Udarbejdet af Birgitte Nymann