Super frisk. Til Lidl Pris
Kylling med bygotto og persille

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g kyllingefileter kyllingefilet
25 g g smør smør
0,5 tsk. tsk. salt salt
peber peber

Bygotto

50 g g smør smør
3 skalotteløg skalotteløg
(finthakkede)
2 fed fed hvidløg hvidløg
(finthakkede)
500 g g perlebyg perlebyg
7 dl dl grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
300 g g squash squash
500 g g hytteost hytteost
1 tsk. tsk. groft salt groft salt
peber peber
persille persille

Kylling med bygotto og persille

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:05 t
(24)

Sådan gør du

Del kyllingefileterne på midten, og lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 1 min. på hver side. Tag kødet af, drys med salt og peber, og hold det varmt.

Bygotto

Smelt smør i en stor gryde ved kraftig varme. Steg løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og steg til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem, og vend persille i lige inden servering.