Kylling med bygotto og persille

Kylling med bygotto og persille image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:05 t

Ingredienser

4 portioner
    • 400   g kyllingefileter
    • 25   g smør
    • 0,5   tsk. salt
    •   peber
  • Bygotto

    • 50   g smør
    • 3   skalotteløg finthakkede
    • 2   fed hvidløg finthakkede
    • 500   g perlebyg
    • 7   dl grøntsagsbouillon
    • 300   g squash
    • 500   g hytteost
    • 1   tsk. groft salt
    •   peber
    •   persille

Forberedelse

    Del kyllingefileterne på midten, og lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 1 min. på hver side. Tag kødet af, drys med salt og peber, og hold det varmt.

    Bygotto

    Smelt smør i en stor gryde ved kraftig varme. Steg løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og steg til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem, og vend persille i lige inden servering.