
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingefileter kyllingefilet | 400 g g | ||
smør smør | 25 g g | ||
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | ||
peber peber |
Bygotto
smør smør | 50 g g | ||
skalotteløg
skalotteløg (finthakkede) | 3 | ||
hvidløg
hvidløg (finthakkede) | 2 fed fed | ||
perlebyg perlebyg | 500 g g | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 7 dl dl | ||
squash squash | 300 g g | ||
hytteost hytteost | 500 g g | ||
groft salt groft salt | 1 tsk. tsk. | ||
peber peber | |||
persille persille |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKylling med bygotto og persille
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Del kyllingefileterne på midten, og lad smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og steg dem ca. 1 min. på hver side. Tag kødet af, drys med salt og peber, og hold det varmt.
Bygotto
Smelt smør i en stor gryde ved kraftig varme. Steg løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt perlebyg og steg til de er blanke. Tilsæt grønsagsbouillon og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt squash, ærter, hytteost, salt og peber og vend godt rundt. Varm retten igennem, og vend persille i lige inden servering.