
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Kompot
rabarber rabarber | 500 g g | |
sukker sukker | 50 g g | |
æblejuice æblejuice | 50 ml ml | |
stivelse stivelse | 1 tsk. tsk. | |
rosenvand rosenvand | 1 - 2 tsk. tsk. |
fedtstof fedtstof | ||
æg æg | 2 | |
flormelis flormelis | 50 g g | |
stødt kardemomme stødt kardemomme | 0,5 tsk. tsk. | |
kvark kvark | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKvarksoufflé med rabarberkompot
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skyl rabarberne, skræl dem, og skær dem i stykker. Kog dem med sukker og saft i ca. 7 min., til de bliver bløde. Omrør stivelse med lidt vand og dernæst i kompotten, til den tykner let. Smag til med rosenvand efter behag. Lad det køle af. Smør 6 ovnfaste forme (a ca. 125 ml), og strø med et tyndt lag sukker. Del æggene. Pisk æggehviderne stive. Rør æggeblommerne med flormelis og kardemomme til en tyk creme. Omrør kvarken kort. Omrør æggesneen let i. Fordel massen i formene. Stil formene på en dyb bageplade, og hæld så vand i pladen, til formene er dækket med 1/3. Bag souffléerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25-30 min., til de hæver og er let brunede. Tag dem ud af ovnen og servér dem med rabarberkompotten.