Super frisk. Til Lidl Pris
Kvarksoufflé med rabarberkompot

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Kompot

500 g g rabarber rabarber
50 g g sukker sukker
50 ml ml æblejuice æblejuice
1 tsk. tsk. stivelse stivelse
1 - 2 tsk. tsk. rosenvand rosenvand
fedtstof fedtstof
2 æg æg
50 g g flormelis flormelis
0,5 tsk. tsk. stødt kardemomme stødt kardemomme
200 g g kvark kvark

Kvarksoufflé med rabarberkompot

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:10 t
(1)

Sådan gør du

Skyl rabarberne, skræl dem, og skær dem i stykker. Kog dem med sukker og saft i ca. 7 min., til de bliver bløde. Omrør stivelse med lidt vand og dernæst i kompotten, til den tykner let. Smag til med rosenvand efter behag. Lad det køle af. Smør 6 ovnfaste forme (a ca. 125 ml), og strø med et tyndt lag sukker. Del æggene. Pisk æggehviderne stive. Rør æggeblommerne med flormelis og kardemomme til en tyk creme. Omrør kvarken kort. Omrør æggesneen let i. Fordel massen i formene. Stil formene på en dyb bageplade, og hæld så vand i pladen, til formene er dækket med 1/3. Bag souffléerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 25-30 min., til de hæver og er let brunede. Tag dem ud af ovnen og servér dem med rabarberkompotten.

Næringsindhold

Fedt2 g Kulhydrater20 g Protein7 g kcal136 kJ569