Riv limeskallen, og pres saften ud af limene. Lav din limepesto ved at blande limeskal, pistacienødder og revet parmesan. Hak forårsløget fint, put det i din pesto, og tilsæt olivenolie. Smag din pesto til med salt, peber og limesaft. Fjern stokken fra julesalaten, og hak julesalaten fint. Svits salaten i en gryde i 2 spsk olivenolie. Hæld bouillon heri, og lad det småsimre i 3 minutter. Vend kullerfileterne i mel, og steg dem i 4 minutter på hver side på en pande med olie. Anret kullerfileterne med julesalat og pesto. Servér hertil kartofler vendt i smør.
Kuller med limepesto og julesalat
Ingredienser
4
portioner
-
- 2 stk. lime
- 100 g pistacienødder uden salt
- 40 g parmesanost
- 1 forårsløg
- 5 spsk. olivenolie
- salt og peber
- 600 g kullerfiletter
- 150 ml grøntsagsbouillon
- 500 g julesalat
- 2 spsk. mel