Kuller med limepesto og julesalat

Kuller med limepesto og julesalat image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 40 min

Ingredienser

4 portioner
    • 2   stk. lime
    • 100   g pistacienødder uden salt
    • 40   g parmesanost
    • 1   forårsløg
    • 5   spsk. olivenolie
    •   salt og peber
    • 600   g kullerfiletter
    • 150   ml grøntsagsbouillon
    • 500   g julesalat
    • 2   spsk. mel

Forberedelse

    Riv limeskallen, og pres saften ud af limene. Lav din limepesto ved at blande limeskal, pistacienødder og revet parmesan. Hak forårsløget fint, put det i din pesto, og tilsæt olivenolie. Smag din pesto til med salt, peber og limesaft. Fjern stokken fra julesalaten, og hak julesalaten fint. Svits salaten i en gryde i 2 spsk olivenolie. Hæld bouillon heri, og lad det småsimre i 3 minutter. Vend kullerfileterne i mel, og steg dem i 4 minutter på hver side på en pande med olie. Anret kullerfileterne med julesalat og pesto. Servér hertil kartofler vendt i smør.