Super frisk. Til Lidl Pris
Kuller med limepesto og julesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 stk. stk. lime lime
100 g g pistacienødder pistacienød
(uden salt)
40 g g parmesanost parmesanost
1 forårsløg forårsløg
5 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
Salt og peber Salt og peber
600 g g kullerfiletter kullerfilet
150 ml ml grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
500 g g julesalat julesalat
2 spsk. spsk. mel mel

Kuller med limepesto og julesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(1)

Sådan gør du

Riv limeskallen, og pres saften ud af limene. Lav din limepesto ved at blande limeskal, pistacienødder og revet parmesan. Hak forårsløget fint, put det i din pesto, og tilsæt olivenolie. Smag din pesto til med salt, peber og limesaft. Fjern stokken fra julesalaten, og hak julesalaten fint. Svits salaten i en gryde i 2 spsk olivenolie. Hæld bouillon heri, og lad det småsimre i 3 minutter. Vend kullerfileterne i mel, og steg dem i 4 minutter på hver side på en pande med olie. Anret kullerfileterne med julesalat og pesto. Servér hertil kartofler vendt i smør.