
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
lime lime | 2 stk. stk. | ||
pistacienødder
pistacienød (uden salt) | 100 g g | ||
parmesanost parmesanost | 40 g g | ||
forårsløg forårsløg | 1 | ||
olivenolie olivenolie | 5 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
kullerfiletter kullerfilet | 600 g g | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 150 ml ml | ||
julesalat julesalat | 500 g g | ||
mel mel | 2 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKuller med limepesto og julesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Riv limeskallen, og pres saften ud af limene. Lav din limepesto ved at blande limeskal, pistacienødder og revet parmesan. Hak forårsløget fint, put det i din pesto, og tilsæt olivenolie. Smag din pesto til med salt, peber og limesaft. Fjern stokken fra julesalaten, og hak julesalaten fint. Svits salaten i en gryde i 2 spsk olivenolie. Hæld bouillon heri, og lad det småsimre i 3 minutter. Vend kullerfileterne i mel, og steg dem i 4 minutter på hver side på en pande med olie. Anret kullerfileterne med julesalat og pesto. Servér hertil kartofler vendt i smør.