Super frisk. Til Lidl Pris
Krydret kaffekage

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

mandelsplitter mandelsplitter4 spsk. spsk.
salt salt1 nip nip
espresso espresso400 ml ml
mel mel
(sigtet mel med bagepulver)
400 g g
rørsukker rørsukker400 g g
kanel kanel3 tsk. tsk.
stødt kardemomme stødt kardemomme1 tsk. tsk.

Krydret kaffekage

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

15 min
(5)

Opskriften

+ 70 min. bagetid

  1. Forvarm ovnen til 160 °C. Smør en bageform (ca. 25 cm i diameter) og drys mandelsplitter rundt omkring.
  2. Bland alle de øvrige ingredienser i en stor skål og rør det til en glat dej med en knivspids salt.
  3. Hæld dejen i kageformen, sæt den på midterste rille i ovnen, og bag kagen i maksimalt 70 minutter indtil den er gyldenbrun.
  4. Lav en test efter 60 minutter: Stik en metalpind i kagen; er den ren og tør efter at være blevet trukket ud, er kagen færdig. Hvis der stadig hænger dej på pinden, så lad kagen bage yderligere 10 minutter.
  5. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af. Vend kagen ud af formen og skær den i tykke skiver.