
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Rødbedesalat
5 | rødbeder
rødbede (store) | ||
0,5 | løg løg | ||
1 spsk spsk | olivenolie olivenolie | ||
1 | appelsiner
appelsin (økologisk, saft og revet skal) | ||
2 stk. stk. | salt salt | ||
1 tsk tsk | stødt spidskommen stødt spidskommen | ||
dl dl | mynteblade
mynteblade (friske) | ||
dl dl | koriander
koriander (friske) |
Hakkedrenge
500 g g | hakket oksekød hakket oksekød | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | chiliflager chiliflager | ||
0,5 | løg
løg (finthakket) | ||
1 tsk tsk | stødt spidskommen stødt spidskommen | ||
fedtstof til stegning fedtstof til stegning |
Krydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. De skal ikke skrælles. Bring vandet i kog og lad rødbederne koge i ca. 40 minutter til de er møre. Køl dem ned i koldt vand. Skær enderne af og ”smut” skrællen af.
Skær de kogte rødbeder i tern og kom dem sammen med løg i tynde strimler i en skål. Tilsæt olie, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt, spidskommen og friske krydderurter og vend alt sammen.
Ælt salt, chili, finthakket løg og spidskommen i kødet og form det til 4 bøffer. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og server dem straks med rødbedesalaten.