
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Rødbedesalat
rødbeder
rødbede (store) | 5 | ||
løg løg | 0,5 | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
appelsiner
appelsin (økologisk, saft og revet skal) | 1 | ||
salt salt | 2 stk. stk. | ||
stødt spidskommen stødt spidskommen | 1 tsk. tsk. | ||
mynteblade
mynteblade (friske) | dl dl | ||
koriander
koriander (friske) | dl dl |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKrydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. De skal ikke skrælles. Bring vandet i kog og lad rødbederne koge i ca. 40 minutter til de er møre. Køl dem ned i koldt vand. Skær enderne af og ”smut” skrællen af.
Skær de kogte rødbeder i tern og kom dem sammen med løg i tynde strimler i en skål. Tilsæt olie, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt, spidskommen og friske krydderurter og vend alt sammen.
Ælt salt, chili, finthakket løg og spidskommen i kødet og form det til 4 bøffer. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og server dem straks med rødbedesalaten.