Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Rødbedesalat
rødbeder
rødbede (store) | 5 | |
løg løg | 0,5 | |
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | |
appelsiner
appelsin (økologisk, saft og revet skal) | 1 | |
salt salt | 2 stk. stk. | |
stødt spidskommen stødt spidskommen | 1 tsk. tsk. | |
mynteblade
mynteblade (friske) | dl dl | |
koriander
koriander (friske) | dl dl |
Hakkedrenge
hakket oksekød hakket oksekød | 500 g g | |
salt salt | 1 tsk. tsk. | |
chiliflager chiliflager | 1 tsk. tsk. | |
løg
løg (finthakket) | 0,5 | |
stødt spidskommen stødt spidskommen | 1 tsk. tsk. | |
fedtstof til stegning fedtstof til stegning |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. De skal ikke skrælles. Bring vandet i kog og lad rødbederne koge i ca. 40 minutter til de er møre. Køl dem ned i koldt vand. Skær enderne af og ”smut” skrællen af.
Skær de kogte rødbeder i tern og kom dem sammen med løg i tynde strimler i en skål. Tilsæt olie, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt, spidskommen og friske krydderurter og vend alt sammen.
Ælt salt, chili, finthakket løg og spidskommen i kødet og form det til 4 bøffer. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og server dem straks med rødbedesalaten.