Super frisk. Til Lidl Pris
Krydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Rødbedesalat

rødbeder rødbede
(store)
5
løg løg0,5
olivenolie olivenolie1 spsk. spsk.
appelsiner appelsin
(økologisk, saft og revet skal)
1
salt salt2 stk. stk.
stødt spidskommen stødt spidskommen1 tsk. tsk.
mynteblade mynteblade
(friske)
dl dl
koriander koriander
(friske)
dl dl

Hakkedrenge

hakket oksekød hakket oksekød500 g g
salt salt1 tsk. tsk.
chiliflager chiliflager1 tsk. tsk.
løg løg
(finthakket)
0,5
stødt spidskommen stødt spidskommen1 tsk. tsk.
fedtstof til stegning fedtstof til stegning

Krydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(51)

Opskriften

Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. De skal ikke skrælles. Bring vandet i kog og lad rødbederne koge i ca. 40 minutter til de er møre. Køl dem ned i koldt vand. Skær enderne af og ”smut” skrællen af.

Skær de kogte rødbeder i tern og kom dem sammen med løg i tynde strimler i en skål. Tilsæt olie, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt, spidskommen og friske krydderurter og vend alt sammen.

Ælt salt, chili, finthakket løg og spidskommen i kødet og form det til 4 bøffer. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og server dem straks med rødbedesalaten.