Super frisk. Til Lidl Pris
Krydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

Rødbedesalat

5 rødbeder rødbede
(store)
0,5 løg løg
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
1 appelsiner appelsin
(økologisk, saft og revet skal)
2 stk. stk. salt salt
1 tsk. tsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
dl dl mynteblade mynteblade
(friske)
dl dl koriander koriander
(friske)

Hakkedrenge

500 g g hakket oksekød hakket oksekød
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. chiliflager chiliflager
0,5 løg løg
(finthakket)
1 tsk. tsk. stødt spidskommen stødt spidskommen
fedtstof til stegning fedtstof til stegning

Krydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

55 min
(30)

Sådan gør du

Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. De skal ikke skrælles. Bring vandet i kog og lad rødbederne koge i ca. 40 minutter til de er møre. Køl dem ned i koldt vand. Skær enderne af og ”smut” skrællen af.

Skær de kogte rødbeder i tern og kom dem sammen med løg i tynde strimler i en skål. Tilsæt olie, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt, spidskommen og friske krydderurter og vend alt sammen.

Ælt salt, chili, finthakket løg og spidskommen i kødet og form det til 4 bøffer. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og server dem straks med rødbedesalaten.