
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrydret hakkedreng med marokkansk rødbedesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom rødbederne i en gryde og dæk dem med vand. De skal ikke skrælles. Bring vandet i kog og lad rødbederne koge i ca. 40 minutter til de er møre. Køl dem ned i koldt vand. Skær enderne af og ”smut” skrællen af.
Skær de kogte rødbeder i tern og kom dem sammen med løg i tynde strimler i en skål. Tilsæt olie, revet appelsinskal, appelsinsaft, salt, spidskommen og friske krydderurter og vend alt sammen.
Ælt salt, chili, finthakket løg og spidskommen i kødet og form det til 4 bøffer. Steg dem i fedtstof på en pande til de er gennemstegte og server dem straks med rødbedesalaten.