Krydrede kyllingeboller

Krydrede kyllingeboller image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

20 stk.
    • 300   g kyllingebryster
    • 1   spsk. olivenolie
    • 3   forårsløg ca. 45 g
    • 1   knsp. ingefær
    • 1   spsk. sojasauce
    • 1   fed hvidløg presset
    •   smør
    • 0,5   tsk. chilipulver

Forberedelse

    Skær kyllingekødet i små stykker. Skær toppen af forårsløgene. Skær et mindre stykke af en ingefærrod og riv en smule ingefær på rivejernets fine side.
Skræl hvidløget og pres det i en hvidløgspresser - eller snit det meget fint. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og bland dem, indtil farsen kan formes til kødboller.
Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem på panden i 5-6 min. på hver side.

    Tip

    Kødbollerne kan bruges i alverdens sammenhænge: du kan fx skære dem i skiver og bruge dem på dit rugbrød - på den måde får du nemt hjemmelavet pålæg.

    Du kan bruge dem i en grøntsagssuppe eller lave spyd og servere dem for børnene. Eller hvad med at spise dem sammen med en god salat, som fx en kartoffelsalat.

    Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold pr. portion

Kcal 545
Fedt (g) 30
Protein (g) 60