Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKrydrede kyllingeboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær kyllingekødet i små stykker. Skær toppen af forårsløgene. Skær et mindre stykke af en ingefærrod og riv en smule ingefær på rivejernets fine side. Skræl hvidløget og pres det i en hvidløgspresser - eller snit det meget fint. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og bland dem, indtil farsen kan formes til kødboller. Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem på panden i 5-6 min. på hver side.
Tip
- Kødbollerne kan bruges i alverdens sammenhænge: du kan fx skære dem i skiver og bruge dem på dit rugbrød - på den måde får du nemt hjemmelavet pålæg.
- Du kan bruge dem i en grøntsagssuppe eller lave spyd og servere dem for børnene. Eller hvad med at spise dem sammen med en god salat, som fx en kartoffelsalat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann