Super frisk. Til Lidl Pris
Krydrede kyllingeboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g kyllingebryster kyllingebryst
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
3 forårsløg forårsløg
(ca. 45 g)
1 knsp. knsp. ingefær ingefær
1 spsk. spsk. sojasauce sojasauce
1 fed fed hvidløg hvidløg
(presset)
smør smør
0,5 tsk. tsk. chilipulver chilipulver

Krydrede kyllingeboller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(6)

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i små stykker. Skær toppen af forårsløgene. Skær et mindre stykke af en ingefærrod og riv en smule ingefær på rivejernets fine side.
Skræl hvidløget og pres det i en hvidløgspresser - eller snit det meget fint. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og bland dem, indtil farsen kan formes til kødboller.
Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem på panden i 5-6 min. på hver side.

Tip

  • Kødbollerne kan bruges i alverdens sammenhænge: du kan fx skære dem i skiver og bruge dem på dit rugbrød - på den måde får du nemt hjemmelavet pålæg.
  • Du kan bruge dem i en grøntsagssuppe eller lave spyd og servere dem for børnene. Eller hvad med at spise dem sammen med en god salat, som fx en kartoffelsalat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Næringsindhold

Fedt30 g Protein60 g kcal545 kJ2278