
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kyllingebryster kyllingebryst | 300 g g | ||
olivenolie olivenolie | 1 spsk. spsk. | ||
forårsløg
forårsløg (ca. 45 g) | 3 | ||
ingefær ingefær | 1 knsp. knsp. | ||
sojasauce sojasauce | 1 spsk. spsk. | ||
hvidløg
hvidløg (presset) | 1 fed fed | ||
smør smør | |||
chilipulver chilipulver | 0,5 tsk. tsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKrydrede kyllingeboller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skær kyllingekødet i små stykker. Skær toppen af forårsløgene. Skær et mindre stykke af en ingefærrod og riv en smule ingefær på rivejernets fine side. Skræl hvidløget og pres det i en hvidløgspresser - eller snit det meget fint. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og bland dem, indtil farsen kan formes til kødboller. Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem på panden i 5-6 min. på hver side.
Tip
- Kødbollerne kan bruges i alverdens sammenhænge: du kan fx skære dem i skiver og bruge dem på dit rugbrød - på den måde får du nemt hjemmelavet pålæg.
- Du kan bruge dem i en grøntsagssuppe eller lave spyd og servere dem for børnene. Eller hvad med at spise dem sammen med en god salat, som fx en kartoffelsalat.
Udarbejdet af Birgitte Nymann