#LidlOverrasker
Krydrede kyllingeboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

300 g g kyllingebryster kyllingebryst
1 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
3 forårsløg forårsløg
(ca. 45 g)
1 knsp. knsp. ingefær ingefær
1 spsk. spsk. sojasauce sojasauce
1 fed fed hvidløg hvidløg
(presset)
smør smør
0,5 tsk. tsk. chilipulver chilipulver

Krydrede kyllingeboller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(4)

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i små stykker. Skær toppen af forårsløgene. Skær et mindre stykke af en ingefærrod og riv en smule ingefær på rivejernets fine side.
Skræl hvidløget og pres det i en hvidløgspresser - eller snit det meget fint. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og bland dem, indtil farsen kan formes til kødboller.
Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem på panden i 5-6 min. på hver side.

Tip

  • Kødbollerne kan bruges i alverdens sammenhænge: du kan fx skære dem i skiver og bruge dem på dit rugbrød - på den måde får du nemt hjemmelavet pålæg.
  • Du kan bruge dem i en grøntsagssuppe eller lave spyd og servere dem for børnene. Eller hvad med at spise dem sammen med en god salat, som fx en kartoffelsalat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Krydrede kyllingeboller
20 min

Krydrede kyllingeboller

Ingredienser

kyllingebryst
300 g
olivenolie
1 spsk.
forårsløg (ca. 45 g)
3
ingefær
1 knsp.
sojasauce
1 spsk.
hvidløg (presset)
1 fed
smør
chilipulver
0.5 tsk.
Krydrede kyllingeboller
20 min

Step 1

Krydrede kyllingeboller

Skær kyllingekødet i små stykker. Skær toppen af forårsløgene. Skær et mindre stykke af en ingefærrod og riv en smule ingefær på rivejernets fine side.
Skræl hvidløget og pres det i en hvidløgspresser - eller snit det meget fint. Kom alle ingredienser i foodprocessoren og bland dem, indtil farsen kan formes til kødboller.
Form kødboller på størrelse med golfbolde og steg dem på panden i 5-6 min. på hver side.

Tip

  • Kødbollerne kan bruges i alverdens sammenhænge: du kan fx skære dem i skiver og bruge dem på dit rugbrød - på den måde får du nemt hjemmelavet pålæg.
  • Du kan bruge dem i en grøntsagssuppe eller lave spyd og servere dem for børnene. Eller hvad med at spise dem sammen med en god salat, som fx en kartoffelsalat.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

kyllingebryst: 300 g
olivenolie: 1 spsk.
forårsløg (ca. 45 g): 3
ingefær: 1 knsp.
sojasauce: 1 spsk.
hvidløg (presset): 1 fed
smør
chilipulver: 0.5 tsk.
Krydrede kyllingeboller

Feedback

How did you like cooking with us?

Næringsindhold

Fedt30 g Protein60 g kcal545 g kJ2278 g

Måske kan du også lide ...

Madmuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Madmuffins
20 min
(1)
Kødfri frikadeller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kødfri frikadeller
10 min
(2)
Glutenfri fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glutenfri fladbrød
30 min
(12)
Grillet/ristet rugbrødssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grillet/ristet rugbrødssalat
60 min
(1)
Falafel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Falafel
40 min
(9)
Sigara börek med fåreost og oliven

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sigara börek med fåreost og oliven
30 min
(4)
Squashfrikadeller med stærk tomatsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Squashfrikadeller med stærk tomatsauce
60 min
(5)
Speltkernebøffer med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Speltkernebøffer med grøntsager
2:00 t
(9)
Brie med and og purløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brie med and og purløg
10 min
(0)
Bresaola med rygeost og salte mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bresaola med rygeost og salte mandler
15 min
(6)
Bruschetta med oliven, mozzarella og figner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bruschetta med oliven, mozzarella og figner
20 min
(0)
Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser
20 min
(28)
Avokado-quesadillas

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokado-quesadillas
35 min
(0)
Avokadochips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokadochips
20 min
(1)
Havreboller med hørfrø og solsikkekerner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Havreboller med hørfrø og solsikkekerner
10 min
(2)