
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
æggehvider æggehvide | 1,5 - 2 | |
marcipan
marcipan (hjemmelavet) | 200 g g | |
mørk chokolade
mørk chokolade (80%) | 50 g g | |
mandler mandel | 20 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKransekage med mandler
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pisk æggehviderne let sammen. Tilsæt marcipanmassen og rør det sammen til en blød dej. Hvis du har tid, så sæt massen i køleskabet i 2 timer. Del massen i 20 stykker og lav de kransekageforme og figurer, du vil. Pynt med smuttede mandler, du trykker ned i kagerne. Bag dem i ovnen i 8-10 min. ved 180 grader. De skal være let gyldne. Hold øje med dem - ingen ovne bager helt ens. Sæt dem til afkøling og dyp dem til slut i chokoladen, som du smelter over vandbad. TipsDu kan lave kransekagestykkerne større eller mindre end angivet. Eller du kan forme dem i ringe, som kan stables. Kransekagen fungerer også som et godt måltid før/efter træning eller som mellemmåltid.
Udarbejdet af Birgitte Nymann