
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKoteletburger med lynmarineret spidskål og rødbedefritter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tænd for ovnen på 200 °C (varmluft).
Skræl rødbederne, og skær dem i tynde både på den lange led. Skyl dem i koldt vand og dup dem tørre. Vend dem med olie, salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir i ét lag.
Sæt dem i ovnen og lad dem stege i alt i 40 minutter.
Læg koteletterne sammen med rødbederne, og steg dem med de sidste 20 minutter.
Skær spidskål i tynde strimler og kom det i en skål. Tilsæt salt og eddike, og vrid og mas kålstrimlerne til de bliver møre og falder let sammen. Det er en lynhurtig måde at råmarinere kålen på.
Del bollerne og rist dem.
Smør dem med salatmayonnaise. Fordel den marinerede kål på bollerne. Drys evt. med hakket persille og læg en ovnbagt skive nakkefilet på hver. Læg burgerne sammen, og servér med rødbedefritter.