Super frisk. Til Lidl Pris
Opskrift på kotelet med grillet spidskål og rygeostcreme fra Lidl

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 spidskål spidskål
(ca. 600 g)
0,5 rygeost rygeost
(ca. 90 g)
250 g g creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
4 svinekoteletter svinekotelet
(ca. 700 g)
purløg purløg
Salt og peber Salt og peber

Kotelet med grillet spidskål og rygeostcreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

30 min
(27)

Sådan gør du

Del spidskål i halve, og del hver halvdel i 4 både. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Grill eller steg koteletterne til de er gennemstegte, og grill eller steg spidkålsstykkerne ca. 4 minutter på hver side. Top med rygeostcreme og masser af purløg ved servering.