Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
spidskål
spidskål (ca. 600 g) | 1 | |
rygeost
rygeost (ca. 90 g) | 0,5 | |
creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | 250 g g | |
Salt og peber Salt og peber | ||
svinekoteletter
svinekotelet (ca. 700 g) | 4 | |
purløg purløg |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKotelet med grillet spidskål og rygeostcreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Del spidskål i halve, og del hver halvdel i 4 både. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Grill eller steg koteletterne til de er gennemstegte, og grill eller steg spidkålsstykkerne ca. 4 minutter på hver side. Top med rygeostcreme og masser af purløg ved servering.