
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | spidskål
spidskål (ca. 600 g) | ||
0,5 | rygeost
rygeost (ca. 90 g) | ||
250 g g | creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
4 | svinekoteletter
svinekotelet (ca. 700 g) | ||
purløg purløg |
Kotelet med grillet spidskål og rygeostcreme
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(11)
Sådan gør du
Del spidskål i halve, og del hver halvdel i 4 både. Rør rygeost og cremefraiche sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber. Grill eller steg koteletterne til de er gennemstegte, og grill eller steg spidkålsstykkerne ca. 4 minutter på hver side. Top med rygeostcreme og masser af purløg ved servering.