Super frisk. Til Lidl Pris
Kold tomatsuppe med hvidløgsbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 kartofler kartoffel
1 kg kg tomatpuré tomatpuré
2 dl dl salsa sauce salsa sauce
1 dl dl grillede peberfrugter grillet peberfrugt
0,5 tsk. tsk. paprikaer paprika
1 håndfulde håndfuld basilikum basilikum
8 skiver skive brød brød
2 fed fed hvidløg hvidløg
10 g g ansjoser ansjoser
ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie
persille persille
salt salt
peber peber

Kold tomatsuppe med hvidløgsbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(4)

Sådan gør du

Skær afkølede, kogte kartofler i mindre tern og lad de grillede peberfrugter dryppe godt af, inden de skæres i mindre stykker. Bland kartoffeltern og grillet peberfrugt med tomatpure og blend grundigt med en stavblender. Tilsæt 2 dl salsa sauce, ½ tsk pimenton og fintskåret frisk basilikum og blend igen. Smag til med salt og peber og stil suppen på køl i mindst 1 time. Når suppen er kølet ned smages den igen til, og der kan tilsættes mere salt, peber eller pimenton efter behov. Rist brødskiverne på en tør pande, indtil de har fået god farve og er gennemvarme. Tag brødene af panden og gnid hver brødskive med et pillet, gennemskåret hvidløgsfed. Dryp ansjoserne af, hak dem meget fint og rør dem sammen med 1 spsk olivenolie. Smør brødet med et tyndt lag af blandingen. Lige inden servering drysses finthakket kruspersille over.