Super frisk. Til Lidl Pris
Kold tomatsuppe med hvidløgsbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

kartofler kartoffel2
tomatpuré tomatpuré1 kg kg
salsa sauce salsa sauce2 dl dl
grillede peberfrugter grillet peberfrugt1 dl dl
paprika paprika0,5 tsk. tsk.
basilikum basilikum1 håndfulde håndfuld
brød brød8 skiver skive
hvidløg hvidløg2 fed fed
ansjoser ansjoser10 g g
ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie
persille persille
salt salt
peber peber

Kold tomatsuppe med hvidløgsbrød

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(9)

Opskriften

Selvom vi ofte forbinder suppe med en varm ret, er det mindst lige så velsmagende at spise den kold. Vores kolde tomatsuppe med hvidløgsbrød er et hit, hvis det du har lyst til, ikke skal være varmt, men bare smage forrygende godt. Vores tomatsuppe fungerer godt som både hovedret og forret. God fornøjelse!

Skær afkølede, kogte kartofler i mindre tern og lad de grillede peberfrugter dryppe godt af, inden de skæres i mindre stykker. Bland kartoffeltern og grillet peberfrugt med tomatpure og blend grundigt med en stavblender. Tilsæt 2 dl salsa sauce, ½ tsk pimenton og fintskåret frisk basilikum og blend igen. Smag til med salt og peber og stil suppen på køl i mindst 1 time. Når suppen er kølet ned smages den igen til, og der kan tilsættes mere salt, peber eller pimenton efter behov.

Rist brødskiverne på en tør pande, indtil de har fået god farve og er gennemvarme. Tag brødene af panden og gnid hver brødskive med et pillet, gennemskåret hvidløgsfed. Dryp ansjoserne af, hak dem meget fint og rør dem sammen med 1 spsk olivenolie. Smør brødet med et tyndt lag af blandingen. Lige inden servering drysses finthakket kruspersille over.