
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
2 | kartofler kartoffel | ||
1 kg kg | tomatpuré tomatpuré | ||
2 dl dl | salsa sauce salsa sauce | ||
1 dl dl | grillede peberfrugter grillet peberfrugt | ||
0,5 tsk. tsk. | paprikaer paprika | ||
1 håndfulde håndfuld | basilikum basilikum | ||
8 skiver skive | brød brød | ||
2 fed fed | hvidløg hvidløg | ||
10 g g | ansjoser ansjoser | ||
ekstra jomfruolivenolie ekstra jomfruolivenolie | |||
persille persille | |||
salt salt | |||
peber peber |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKold tomatsuppe med hvidløgsbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Skær afkølede, kogte kartofler i mindre tern og lad de grillede peberfrugter dryppe godt af, inden de skæres i mindre stykker. Bland kartoffeltern og grillet peberfrugt med tomatpure og blend grundigt med en stavblender. Tilsæt 2 dl salsa sauce, ½ tsk pimenton og fintskåret frisk basilikum og blend igen. Smag til med salt og peber og stil suppen på køl i mindst 1 time. Når suppen er kølet ned smages den igen til, og der kan tilsættes mere salt, peber eller pimenton efter behov. Rist brødskiverne på en tør pande, indtil de har fået god farve og er gennemvarme. Tag brødene af panden og gnid hver brødskive med et pillet, gennemskåret hvidløgsfed. Dryp ansjoserne af, hak dem meget fint og rør dem sammen med 1 spsk olivenolie. Smør brødet med et tyndt lag af blandingen. Lige inden servering drysses finthakket kruspersille over.