
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 stk. stk. | rødkål rødkål | ||
200 g g | korender
korender (små rosiner) | ||
1 | appelsiner
appelsin (usprøjtet) | ||
100 g g | cashewnødder
cashewnød (saltede, grofthakkede) | ||
100 g g | flæskesvær
flæskesvær (knust) | ||
0,5 dl dl | brombæreddike brombæreddike | ||
0,5 dl dl | olivenolie olivenolie | ||
0,5 dl dl | appelsinersaft
appelsinsaft (helst fra friske appelsiner) |
Kold rødkålssalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(3)
Sådan gør du
Snit kålen fint. Skær appelsinen i fileter og riv skallen fint. Appelsinfileter, saltede cashewnødder og korender kommes over kålen. Væskerne hældes på, og det hele vendes godt sammen. Drys til sidst de knuste flæskesvær over.