
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
4 | æbler
æble (økoligiske) | ||
100 g g | mayonnaise
mayonnaise (hjemmelavet) | ||
0,5 dl dl | ribsgelé ribsgelé | ||
1 | citroner
citron (økologisk, saft og skal) | ||
100 g g | valnøddekerner
valnøddekerne (grofthakkede) |
Mayonnaise
2 | citroner
citron (saften) | ||
1 dl dl | æggeblommer æggeblomme | ||
0,5 dl dl | vindruekerneolie vindruekerneolie | ||
salt salt |
Kold æblesalat
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(0)
Sådan gør du
Lav mayonnaisen. Skær æblerne på mandolinjern i ca. 0,5 mm tykkelse. Vend herefter alt forsigtigt sammen.
Mayonnaise
Blend citronsaft, æggeblommer og lidt salt, til det bliver hvidt. Tilsæt forsigtigt olien lidt efter lidt. Olien skal have samme temperatur som de øvrige ingredienser, ellers skiller mayonnaisen.