Kokos-chiabudding med frugter

Kokos-chiabudding med frugter image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 20 min

Ingredienser

4 portioner
    • 1   dåse kokosmælk 400 ml
    • 4   spsk. chiafrø ca. 40 g
    • 2   spsk. flydende honning
    • 1   granatæble ca. 150 g
    • 1   mango moden mango)(ca. 400 g
    • 2   appelsiner ca. 300 g
    • 2   bananer ca. 350 g

Forberedelse

  1. Rør kokosmælk sammen med chiafrø og 1 spsk. honning.

  2. Fordel det i 4 glas eller skåle, og lad det stå i blød i køleskabet natten over.

  3. Halvér granatæblet næste morgen, og fjern kernerne og den bløde skillevæg.

  4. Skræl mangoen, fjern frugtkødet fra stenen, og skær det i tern.

  5. Skræl appelsinerne, og sørg for at fjerne den hvide hinde.

  6. Udskær fileterne mellem skillevæggene, opfang saften.

  7. Skræl bananerne, og skær dem i skiver.

  8. Bland frugterne og den opfangede frugtsaft, og anret det på chiabuddingen.

  9. Dryp med lidt honning efter behov.

  10. Vegansk?

    Hvis du vil lave en vegansk version, kan du erstatte honningen med ahornsirup.