
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 dåser dåse | kokosmælk
kokosmælk ((400 ml)) | ||
4 spsk spsk | chiafrø
chiafrø ((ca. 40 g)) | ||
2 spsk spsk | flydende honning flydende honning | ||
1 | granatæbler
granatæble ((ca. 150 g)) | ||
1 | mangoer
mango ((moden mango)(ca. 400 g)) | ||
2 | appelsiner
appelsin ((ca. 300 g)) | ||
2 | bananer
banan ((ca. 350 g)) |
Kokos-chiabudding med frugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Rør kokosmælk med chiafrø og 1 spsk. honning. Fordel det i 4 glas eller skåle, og lad det stå i blød i køleskabet natten over.Halvér granatæblet næste morgen, og fjern kernerne og den bløde skillevæg. Skræl mangoen, fjern frugtkødet fra stenen, og skær det i tern. Skræl appelsinerne, og sørg for at fjerne den hvide hinde. Udskær fileterne mellem skillevæggene, opfang saften. Skræl bananerne, og skær dem i skiver.Bland frugterne og den opfangede frugtsaft, og anret det på chiabuddingen. Dryp med lidt honning efter behov.
Vegansk?Hvis du vil lave en vegansk version, kan du erstatte honningen med ahornsirup.