
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
kokosmælk
kokosmælk (400 ml) | 1 dåser dåse | ||
chiafrø
chiafrø (ca. 40 g) | 4 spsk. spsk. | ||
flydende honning flydende honning | 2 spsk. spsk. | ||
granatæbler
granatæble (ca. 150 g) | 1 | ||
mangoer
mango (moden mango)(ca. 400 g) | 1 | ||
appelsiner
appelsin (ca. 300 g) | 2 | ||
bananer
banan (ca. 350 g) | 2 |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKokos-chiabudding med frugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Rør kokosmælk sammen med chiafrø og 1 spsk. honning.
- Fordel det i 4 glas eller skåle, og lad det stå i blød i køleskabet natten over.
- Halvér granatæblet næste morgen, og fjern kernerne og den bløde skillevæg.
- Skræl mangoen, fjern frugtkødet fra stenen, og skær det i tern.
- Skræl appelsinerne, og sørg for at fjerne den hvide hinde.
- Udskær fileterne mellem skillevæggene, opfang saften.
- Skræl bananerne, og skær dem i skiver.
- Bland frugterne og den opfangede frugtsaft, og anret det på chiabuddingen.
- Dryp med lidt honning efter behov.
Vegansk?
Hvis du vil lave en vegansk version, kan du erstatte honningen med ahornsirup.