
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKødfri kødsauce og kartoffelmos
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skær champignon i mindre stykker, og hak dem helt fint med en stor kniv eller i en foodprocessor. De skal hakkes grundigt, så stykkerne ikke er større end riskorn.
- Hak resten af grøntsagerne på samme måde.
- Varm olie i en tykbundet gryde, og steg champignons i mindst 5 minutter til al væde er fordampet, og svampene tager farve.
- Tilsæt resten af de finthakkede grøntsager, og lad det svitse i 5-8 minutter. Rør i gryden jævnligt.
- Tilsæt tomatsauce, bouillonterning og krydderier, og lad saucen simre, mens du laver kartoffelmos. Bliver saucen for tør, kan du tilsætte en smule vand fra kartoflerne.
Kartoffelmos:
- Skræl kartoflerne, og del blomkål i mindre buketter.
- Kog dem møre i usaltet vand.
- Hæld vandet fra, og mos kartofler og blomkål med smørret.
- Kom den lune mælk i mosen, og pisk den grundigt igennem.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
Topping: fx parmesanost, cherrytomater i kvarte, vendt med lidt peber og salt og friske krydderurter