
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
champignoner champignon | 500 g g | ||
gulerødder gulerod | 2 | ||
løg løg | 1 | ||
porrer porre | 2 | ||
hvidløg hvidløg | 2 fed fed | ||
bladselleri bladselleri | 2 stilke stilk | ||
olivenolie olivenolie | 2 spsk. spsk. | ||
tomatsauce tomatsauce | 720 ml ml | ||
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon | 1 terninger terning | ||
tørret basilikum tørret basilikum | 1 spsk. spsk. | ||
paprika paprika | 1 spsk. spsk. |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKødfri kødsauce og kartoffelmos
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Skær champignon i mindre stykker, og hak dem helt fint med en stor kniv eller i en foodprocessor. De skal hakkes grundigt, så stykkerne ikke er større end riskorn.
- Hak resten af grøntsagerne på samme måde.
- Varm olie i en tykbundet gryde, og steg champignons i mindst 5 minutter til al væde er fordampet, og svampene tager farve.
- Tilsæt resten af de finthakkede grøntsager, og lad det svitse i 5-8 minutter. Rør i gryden jævnligt.
- Tilsæt tomatsauce, bouillonterning og krydderier, og lad saucen simre, mens du laver kartoffelmos. Bliver saucen for tør, kan du tilsætte en smule vand fra kartoflerne.
Kartoffelmos:
- Skræl kartoflerne, og del blomkål i mindre buketter.
- Kog dem møre i usaltet vand.
- Hæld vandet fra, og mos kartofler og blomkål med smørret.
- Kom den lune mælk i mosen, og pisk den grundigt igennem.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
Topping: fx parmesanost, cherrytomater i kvarte, vendt med lidt peber og salt og friske krydderurter