Super frisk. Til Lidl Pris
Kødfri frikadeller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g frugtmasse frugtmasse
2 æg æg
(ca. 120 g)
2 spsk. spsk. fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
(ca. 20 g)
0,5 tsk. tsk. salt salt
0,25 tsk. tsk. peber peber
olivenolie olivenolie
(ca. 30 g)

Kødfri frikadeller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(3)

Sådan gør du

Rør pulp og æg sammen i en skål. Tilsæt herefter fuldkornsmel og krydderier. Form 14-16 frikadeller, som du steger på panden i 4-6 min. på hver side.Tip • Lav en dobbeltportion og frys frikadellerne ned. • Rul frikadellerne i majsgryn (polenta), inden du steger dem. Det giver en mere sprød overflade.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Hvad er pulp:

Pulp er de kostfibre, der er tilbage, når juicen er presset ud af dine grøntsager og frugt. Den masse, der ligger i ”affaldsbeholderen” på din juicemaskine. I stedet for at smide pulpen ud kan du bruge den i boller, pandekager, brød, kødretter, supper osv. Når du tilsætter pulp til dine opskrifter, får du ekstra mange kostfibre, du undgår madspild, og samtidig gør du brød og kødretter saftige. Pulpen er velegnet til nedfrysning. Ikke alle rester/alle slags pulp fra juicepresseren kan bruges i madlavning, men de fleste kan. Ingefær, citroner og appelsiner skal have fjernet skrællen, før de er velegnet i pulpen.

Næringsindhold

Fedt39 g Kulhydrater20 g Protein21 g kcal1273 kJ5313