
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
frugtmasse frugtmasse | 400 g g | |
æg
æg (ca. 120 g) | 2 | |
fuldkornshvedemel
fuldkornshvedemel (ca. 20 g) | 2 spsk. spsk. | |
salt salt | 0,5 tsk. tsk. | |
peber peber | 0,25 tsk. tsk. | |
olivenolie
olivenolie (ca. 30 g) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKødfri frikadeller
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rør pulp og æg sammen i en skål. Tilsæt herefter fuldkornsmel og krydderier. Form 14-16 frikadeller, som du steger på panden i 4-6 min. på hver side.Tip • Lav en dobbeltportion og frys frikadellerne ned. • Rul frikadellerne i majsgryn (polenta), inden du steger dem. Det giver en mere sprød overflade.
Udarbejdet af Birgitte Nymann
Hvad er pulp:
Pulp er de kostfibre, der er tilbage, når juicen er presset ud af dine grøntsager og frugt. Den masse, der ligger i ”affaldsbeholderen” på din juicemaskine. I stedet for at smide pulpen ud kan du bruge den i boller, pandekager, brød, kødretter, supper osv. Når du tilsætter pulp til dine opskrifter, får du ekstra mange kostfibre, du undgår madspild, og samtidig gør du brød og kødretter saftige. Pulpen er velegnet til nedfrysning. Ikke alle rester/alle slags pulp fra juicepresseren kan bruges i madlavning, men de fleste kan. Ingefær, citroner og appelsiner skal have fjernet skrællen, før de er velegnet i pulpen.