#LidlOverrasker
Kødfri frikadeller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g frugtmasse frugtmasse
2 æg æg
(ca. 120 g)
2 spsk. spsk. fuldkornshvedemel fuldkornshvedemel
(ca. 20 g)
0,5 tsk. tsk. salt salt
0,25 tsk. tsk. peber peber
olivenolie olivenolie
(ca. 30 g)

Kødfri frikadeller

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

10 min
(2)

Sådan gør du

Rør pulp og æg sammen i en skål. Tilsæt herefter fuldkornsmel og krydderier. Form 14-16 frikadeller, som du steger på panden i 4-6 min. på hver side.Tip • Lav en dobbeltportion og frys frikadellerne ned. • Rul frikadellerne i majsgryn (polenta), inden du steger dem. Det giver en mere sprød overflade.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Hvad er pulp:

Pulp er de kostfibre, der er tilbage, når juicen er presset ud af dine grøntsager og frugt. Den masse, der ligger i ”affaldsbeholderen” på din juicemaskine. I stedet for at smide pulpen ud kan du bruge den i boller, pandekager, brød, kødretter, supper osv. Når du tilsætter pulp til dine opskrifter, får du ekstra mange kostfibre, du undgår madspild, og samtidig gør du brød og kødretter saftige. Pulpen er velegnet til nedfrysning. Ikke alle rester/alle slags pulp fra juicepresseren kan bruges i madlavning, men de fleste kan. Ingefær, citroner og appelsiner skal have fjernet skrællen, før de er velegnet i pulpen.

Kødfri frikadeller
10 min

Kødfri frikadeller

Ingredienser

frugtmasse
400 g
æg (ca. 120 g)
2
fuldkornshvedemel (ca. 20 g)
2 spsk.
salt
0.5 tsk.
peber
0.25 tsk.
olivenolie (ca. 30 g)
Kødfri frikadeller
10 min

Step 1

Kødfri frikadeller

Rør pulp og æg sammen i en skål. Tilsæt herefter fuldkornsmel og krydderier. Form 14-16 frikadeller, som du steger på panden i 4-6 min. på hver side.Tip • Lav en dobbeltportion og frys frikadellerne ned. • Rul frikadellerne i majsgryn (polenta), inden du steger dem. Det giver en mere sprød overflade.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Hvad er pulp:

Pulp er de kostfibre, der er tilbage, når juicen er presset ud af dine grøntsager og frugt. Den masse, der ligger i ”affaldsbeholderen” på din juicemaskine. I stedet for at smide pulpen ud kan du bruge den i boller, pandekager, brød, kødretter, supper osv. Når du tilsætter pulp til dine opskrifter, får du ekstra mange kostfibre, du undgår madspild, og samtidig gør du brød og kødretter saftige. Pulpen er velegnet til nedfrysning. Ikke alle rester/alle slags pulp fra juicepresseren kan bruges i madlavning, men de fleste kan. Ingefær, citroner og appelsiner skal have fjernet skrællen, før de er velegnet i pulpen.

frugtmasse: 400 g
æg (ca. 120 g): 2
fuldkornshvedemel (ca. 20 g): 2 spsk.
salt: 0.5 tsk.
peber: 0.25 tsk.
olivenolie (ca. 30 g)
Kødfri frikadeller

Feedback

How did you like cooking with us?

Næringsindhold

Fedt39 g Kulhydrater20 g Protein21 g kcal1273 g kJ5313 g

Måske kan du også lide ...

Krydrede kyllingeboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Krydrede kyllingeboller
20 min
(4)
Madmuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Madmuffins
20 min
(1)
Glutenfri fladbrød

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Glutenfri fladbrød
30 min
(12)
Falafel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Falafel
40 min
(9)
Sigara börek med fåreost og oliven

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sigara börek med fåreost og oliven
30 min
(4)
Squashfrikadeller med stærk tomatsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Squashfrikadeller med stærk tomatsauce
60 min
(4)
Grillet/ristet rugbrødssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grillet/ristet rugbrødssalat
60 min
(1)
Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser
20 min
(28)
Avokado-quesadillas

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokado-quesadillas
35 min
(0)
Avokadochips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokadochips
20 min
(1)
Bruschetta med oliven, mozzarella og figner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bruschetta med oliven, mozzarella og figner
20 min
(0)
Bresaola med rygeost og salte mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bresaola med rygeost og salte mandler
15 min
(6)
Speltkernebøffer med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Speltkernebøffer med grøntsager
2:00 t
(9)
Brie med and og purløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brie med and og purløg
10 min
(0)
Dip med frisk gedeost og krydrede pinjekerner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Dip med frisk gedeost og krydrede pinjekerner
15 min
(0)