
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
hørfrø hørfrø | 1 dl dl | |
vand vand | 1 dl dl | |
sesamfrø sesamfrø | 0,5 dl dl | |
solsikkekerner solsikkekerner | 0,5 dl dl | |
græskarkerner græskarkerner | 1 dl dl | |
salt salt | 1,5 tsk. tsk. |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKnækbrød
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Kom hørfrø og vand i en skål og lad det stå og trække i min. 45 min. til det får en slimet konsistens. Kom sesamfrø, solsikkekerner, græskarkerner og salt i en blender eller foodprocessor og hak det til fint mel. Bland det sammen med hørfrøvandblandingen med en ske. Udbred massen på bagepapir og læg et stykke bagepapir ovenpå. Rul det ud til du har en tynd dej. Bag den ved 175 grader i 30 min. Afkøl knækbrødene på en rist. Servér med ost og rød peber.