
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
20 | vaniljekiks vaniljekiks | ||
3 | æggeblommer æggeblomme | ||
450 g g | mørk chokolade mørk chokolade | ||
225 g g | smør smør | ||
1,5 dl dl | flormelis flormelis |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKiksekage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Smelt smørret i en gryde ved lav varme, og rør rundt, indtil smørret er helt smeltet. Hak dernæst chokoladen groft, tag gryden af komfuret og rør chokoladen i sammen med smørret, indtil chokoladen er smeltet.
Put æggeblommer og flormelis i gryden og rør sammen med chokoladen, indtil du har en glat, blank masse. Find en aflang bageform frem, som du beklæder med husholdningsfilm, hvorefter du hælder en tyndt lag af chokolademassen i formens bund. Læg et lag af vaniljekiksene ovenpå chokolademassen, hvorefter du hælder et nyt lag tyndt af chokolademassen over.
På denne måde fortsætter du, indtil du har brugt hele chokolademassen. Husk, at du skal afslutte med et lag chokolade. Tildæk formen med husholdningsfilm, og læg den på køl i 24 timer.