Smelt smørret i en gryde ved lav varme, og rør rundt, indtil smørret er helt smeltet.
Kiksekage
Ingredienser
1
kage
-
- 20 vaniljekiks
- 3 æggeblommer
- 450 g mørk chokolade
- 225 g smør
- 1,5 dl flormelis
Forberedelse
Hak dernæst chokoladen groft, tag gryden af komfuret og rør chokoladen i sammen med smørret, indtil chokoladen er smeltet.
Put æggeblommer og flormelis i gryden og rør sammen med chokoladen, indtil du har en glat, blank masse.
Find en aflang bageform frem, som du beklæder med husholdningsfilm, hvorefter du hælder en tyndt lag af chokolademassen i formens bund.
Læg et lag af vaniljekiksene ovenpå chokolademassen, hvorefter du hælder et nyt lag tyndt af chokolademassen over. På denne måde fortsætter du, indtil du har brugt hele chokolademassen.
Husk, at du skal afslutte med et lag chokolade.
Tildæk formen med husholdningsfilm, og læg den på køl i 24 timer.