
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
vaniljekiks vaniljekiks | 20 | |
æggeblommer æggeblomme | 3 | |
mørk chokolade mørk chokolade | 450 g g | |
smør smør | 225 g g | |
flormelis flormelis | 1,5 dl dl |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKiksekage
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
- Smelt smørret i en gryde ved lav varme, og rør rundt, indtil smørret er helt smeltet.
- Hak dernæst chokoladen groft, tag gryden af komfuret og rør chokoladen i sammen med smørret, indtil chokoladen er smeltet.
- Put æggeblommer og flormelis i gryden og rør sammen med chokoladen, indtil du har en glat, blank masse.
- Find en aflang bageform frem, som du beklæder med husholdningsfilm, hvorefter du hælder en tyndt lag af chokolademassen i formens bund.
- Læg et lag af vaniljekiksene ovenpå chokolademassen, hvorefter du hælder et nyt lag tyndt af chokolademassen over. På denne måde fortsætter du, indtil du har brugt hele chokolademassen.
- Husk, at du skal afslutte med et lag chokolade.
- Tildæk formen med husholdningsfilm, og læg den på køl i 24 timer.