Super frisk. Til Lidl Pris
Khao Pad

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

jasminris jasminris200 g g
olivenolie olivenolie
skalotteløg skalotteløg
(fint skåret i tern)
3
hvidløg hvidløg1 fed fed
ingefær ingefær
(frisk, skrællet)
røde chilier rød chili
(skåret i tynde skiver)
2
rejer rejer200 g g
fiskesauce fiskesauce2 spsk. spsk.
sojasauce sojasauce2 spsk. spsk.
limessaft limesaft
(ca. 1 lime)
2 spsk. spsk.
ananaser ananas
(frisk, skrællet og skåret i strimler)
0,5
røde peberfrugter rød peberfrugt
(skåret i tynde strimler)
1
rosiner rosin75 g g
gurkemeje gurkemeje0,5 tsk. tsk.
rørsukker rørsukker
(eller palmesukker)
1 spsk. spsk.
cashewnødder cashewnød
(ristede)
75 g g
forårsløg forårsløg
(skåret i tynde ringe)
3
koriander koriander10 kviste kvist

Khao Pad

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

25 min
(8)

Opskriften

  1. Kog risene.
  2. Opvarm en wok til høj temperatur.
  3. Tilsæt en sjat mild olivenolie i panden, tilsæt skalotteløg, hvidløg og ingefær med det samme, rist kort, tilsæt derefter rød chili og steg i nogle sekunder.
  4. Tilsæt rejerne og steg dem indtil de begynder at blive lyserøde.
  5. Tilsæt den kogte ris og steg den i nogle minutter.
  6. Tilsæt fiskesauce, sojasauce og limejuice og rør godt rundt.
  7. Tilsæt ananas, peberfrugt, rosiner og gurkemeje og steg i nogle minutter.
  8. Tilsæt valgfrit lidt palmesukker for at søde Khao Pad efter smag. Brug lidt ekstra fiskesauce, hvis du foretrækker det mere salt, eller ekstra limejuice for mere syre.
  9. Til sidst tilsæt cashewnødder, forårsløg og halvdelen af korianderen.
  10. Server Khao Pad og drys det med resten af korianderen inden servering.