
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKartofler og auberginer i ovnen på nordafrikansk stil
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Skræl løget og skær det i skiver. Pil hvidløgsfeddene og skær dem i tynde skiver. Vask kartoflerne grundigt, og skær dem i halve eller kvarte. Steg dem i smør i 5 min, vend dem af og til.
Tilsæt løg og hvidløg, og steg med i 3 min. Krydr med spidskommen, Harissa, honning og salt, og steg i 1 min. Tilsæt rosiner, og hæld det hele i et stort fad, og hæld bouillonen over. Bag det i en forvarmet ovn ved 200 °C i 15 min.
Skyld i mellemtiden auberginerne, skær dem i kvarte og dernæst i 2 cm tykke stykker. Strø med salt, og lad dem trække i 10 min. Dup væsken af, og bland auberginerne med kartoflerne. Bag videre i 25-30 min, og vend dem af og til.
Pluk bladene af urterne, og hak dem fint. Smag grøntsagerne til før serveringen, og strø bladene udover.