
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Kartoffelsalat med ansjoser
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
4:00
t
(3)
Sådan gør du
Forberedelsestid: 0:40
Skræl kartoflerne, og kog dem med salt, til de er møre. Pres saften fra citronerne, og hak ansjoser, løg og krydderurter. Rør creme fraiche, mayonnaise, hakkede ansjoser og citronsaft sammen, smag til, og vend hakkede skalotteløg og krydderurter i. Del de afkølede kartofler i kvarte, og vend dem i mayonnaiseblandingen.
Kog vagtelæggene i 2 min og 10 sek., og læg dem efterfølgende i isvand. Halvér æggene ved servering, og læg dem ovenpå kartoffelsalaten. Drys med karse.
Stil det hele på køl i min. 4 timer.