Kartoffelpande

Kartoffelpande image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 50 min

Ingredienser

4 portioner
    • 500   g frossen spinat
    • 1   kg kartoffel små kartofler
    •   salt
    • 1   løg
    • 2   fed hvidløg
    • 2   tsk. olivenolie
    •   peber
    • 1,5   dl grøntsagsbouillon
    • 100   g grønne oliven
    • 100   g salatost

Forberedelse

    Tø spinaten op i en si og lad den dryppe af. Kartoflerne skylles, kommes i kogende saltvand og koges i 15-20 min. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt under koldt vand. Pil og halvér dem. Pil løget og hvidløgene og hak dem. Tryk vandet godt ud af spinaten og hak den groft. En pande med slip-let-belægning pensles med olie og varmes op. Kartoflerne brunes på alle sider i ca. 5 min og krydres med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i 1-2 min. Tilsæt spinat, hæld bouillon ved og lad det simre under låg i 8-10 min. Lad oliven dryppe af og halvér dem. Varm de halverede oliven med i panden og smag til. Drys med salatost og servér.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 382
Protein (g) 17
Kulhydrat (g) 46
Fedt (g) 12