Super frisk. Til Lidl Pris
Kartoffelpande

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

500 g g frossen spinat frossen spinat
1 kg kg kartofler kartoffel
(små kartofler)
salt salt
1 løg løg
2 fed fed hvidløg hvidløg
2 tsk. tsk. olivenolie olivenolie
peber peber
1,5 dl dl grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon
100 g g grønne oliven grøn oliven
100 g g salatost salatost

Kartoffelpande

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(5)

Sådan gør du

Tø spinaten op i en si og lad den dryppe af. Kartoflerne skylles, kommes i kogende saltvand og koges i 15-20 min. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt under koldt vand. Pil og halvér dem. Pil løget og hvidløgene og hak dem. Tryk vandet godt ud af spinaten og hak den groft. En pande med slip-let-belægning pensles med olie og varmes op. Kartoflerne brunes på alle sider i ca. 5 min og krydres med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i 1-2 min. Tilsæt spinat, hæld bouillon ved og lad det simre under låg i 8-10 min. Lad oliven dryppe af og halvér dem. Varm de halverede oliven med i panden og smag til. Drys med salatost og servér.

Næringsindhold

Fedt12 g Kulhydrater46 g Protein17 g kcal382 kJ1604

Keywords

Aftensmad