Super frisk. Til Lidl Pris
Kartoffelpande

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

frossen spinat frossen spinat500 g g
kartofler kartoffel
(små kartofler)
1 kg kg
salt salt
løg løg1
hvidløg hvidløg2 fed fed
olivenolie olivenolie2 tsk. tsk.
peber peber
grøntsagsbouillon grøntsagsbouillon1,5 dl dl
grønne oliven grøn oliven100 g g
salatost salatost100 g g

Kartoffelpande

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

50 min
(13)

Opskriften

Tø spinaten op i en si og lad den dryppe af. Kartoflerne skylles, kommes i kogende saltvand og koges i 15-20 min. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt under koldt vand. Pil og halvér dem. Pil løget og hvidløgene og hak dem. Tryk vandet godt ud af spinaten og hak den groft. En pande med slip-let-belægning pensles med olie og varmes op. Kartoflerne brunes på alle sider i ca. 5 min og krydres med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i 1-2 min. Tilsæt spinat, hæld bouillon ved og lad det simre under låg i 8-10 min. Lad oliven dryppe af og halvér dem. Varm de halverede oliven med i panden og smag til. Drys med salatost og servér.

Næringsindhold

Fedt12 g Kulhydrater46 g Protein17 g kcal382 kJ1604

Keywords

Aftensmad