
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKartoffelpande
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Tø spinaten op i en si og lad den dryppe af. Kartoflerne skylles, kommes i kogende saltvand og koges i 15-20 min. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt under koldt vand. Pil og halvér dem. Pil løget og hvidløgene og hak dem. Tryk vandet godt ud af spinaten og hak den groft. En pande med slip-let-belægning pensles med olie og varmes op. Kartoflerne brunes på alle sider i ca. 5 min og krydres med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med i 1-2 min. Tilsæt spinat, hæld bouillon ved og lad det simre under låg i 8-10 min. Lad oliven dryppe af og halvér dem. Varm de halverede oliven med i panden og smag til. Drys med salatost og servér.