#LidlOverrasker
Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 forårsløg forårsløg
200 g g spidskål spidskål
600 g g kartofler kartoffel
0,5 tsk. tsk. kommen kommen
salt salt
peber peber
2 æg æg
(str. L)
3 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
0,5 bundter bundt radiser radise
(ca. 125 g)
200 g g hytteost hytteost
0,75 dl dl creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
karse karse
50 g g brøndkarse brøndkarse

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(28)

Sådan gør du

Rens forårsløgene og skær dem i fine ringe. Rens spidskålen og skær den i fine strimler på tværs (start i den spidse ende). Skræl kartoflerne og riv dem fint. Miks kål og kartofler. Mal kommen i en morter. Krydr kål- og kartoffelblandingen med kommen, salt og peber, og rør æggene i.Steg i alt 12 kager i lidt varm olie i ca. 4 min. på hver side. Hold kagerne varme, indtil alle kager er færdigstegte.Rens i mellemtiden radiserne og skær dem i små tern. Rør hytteost og creme fraiche sammen. Klip karsen af, miks den med radiserne, og krydr med salt og peber. Kagerne kan evt. anrettes på brøndkarse. Servér dippen til kagerne. Tip

Brug evt. resten af spidskålen i en grøntsagsret.

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser
20 min

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Ingredienser

forårsløg
2
spidskål
200 g
kartoffel
600 g
kommen
0.5 tsk.
salt
peber
æg (str. L)
2
solsikkeolie
3 spsk.
radise (ca. 125 g)
0.5 bundt
hytteost
200 g
creme fraiche eller flødeskum
0.75 dl
karse
brøndkarse
50 g
Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser
20 min

Step 1

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Rens forårsløgene og skær dem i fine ringe. Rens spidskålen og skær den i fine strimler på tværs (start i den spidse ende). Skræl kartoflerne og riv dem fint. Miks kål og kartofler. Mal kommen i en morter. Krydr kål- og kartoffelblandingen med kommen, salt og peber, og rør æggene i.Steg i alt 12 kager i lidt varm olie i ca. 4 min. på hver side. Hold kagerne varme, indtil alle kager er færdigstegte.Rens i mellemtiden radiserne og skær dem i små tern. Rør hytteost og creme fraiche sammen. Klip karsen af, miks den med radiserne, og krydr med salt og peber. Kagerne kan evt. anrettes på brøndkarse. Servér dippen til kagerne. Tip

Brug evt. resten af spidskålen i en grøntsagsret.

forårsløg: 2
spidskål: 200 g
kartoffel: 600 g
kommen: 0.5 tsk.
salt
peber
æg (str. L): 2
solsikkeolie: 3 spsk.
radise (ca. 125 g): 0.5 bundt
hytteost: 200 g
creme fraiche eller flødeskum: 0.75 dl
karse
brøndkarse: 50 g
Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Feedback

How did you like cooking with us?

Måske kan du også lide ...

Bruschetta med oliven, mozzarella og figner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bruschetta med oliven, mozzarella og figner
20 min
(0)
Bresaola med rygeost og salte mandler

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Bresaola med rygeost og salte mandler
15 min
(6)
Brie med and og purløg

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Brie med and og purløg
10 min
(0)
Camembert med honning, balsamico og rosmarin

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Camembert med honning, balsamico og rosmarin
15 min
(2)
Falafel

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Falafel
40 min
(9)
Sigara börek med fåreost og oliven

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Sigara börek med fåreost og oliven
30 min
(4)
Squashfrikadeller med stærk tomatsauce

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Squashfrikadeller med stærk tomatsauce
60 min
(4)
Krydrede kyllingeboller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Krydrede kyllingeboller
20 min
(4)
Kødfri frikadeller

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Kødfri frikadeller
10 min
(2)
Grillet/ristet rugbrødssalat

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Grillet/ristet rugbrødssalat
60 min
(1)
Avokado-quesadillas

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokado-quesadillas
35 min
(0)
Avokadochips

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Avokadochips
20 min
(1)
Madmuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Madmuffins
20 min
(1)
Speltkernebøffer med grøntsager

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Speltkernebøffer med grøntsager
2:00 t
(9)
Dip med frisk gedeost og krydrede pinjekerner

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Dip med frisk gedeost og krydrede pinjekerner
15 min
(0)