
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Rens forårsløgene og skær dem i fine ringe. Rens spidskålen og skær den i fine strimler på tværs (start i den spidse ende). Skræl kartoflerne og riv dem fint. Miks kål og kartofler. Mal kommen i en morter. Krydr kål- og kartoffelblandingen med kommen, salt og peber, og rør æggene i.Steg i alt 12 kager i lidt varm olie i ca. 4 min. på hver side. Hold kagerne varme, indtil alle kager er færdigstegte.Rens i mellemtiden radiserne og skær dem i små tern. Rør hytteost og creme fraiche sammen. Klip karsen af, miks den med radiserne, og krydr med salt og peber. Kagerne kan evt. anrettes på brøndkarse. Servér dippen til kagerne. Tip
Brug evt. resten af spidskålen i en grøntsagsret.