Super frisk. Til Lidl Pris
Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

2 forårsløg forårsløg
200 g g spidskål spidskål
600 g g kartofler kartoffel
0,5 tsk. tsk. kommen kommen
salt salt
peber peber
2 æg æg
(str. L)
3 spsk. spsk. solsikkeolie solsikkeolie
0,5 bundter bundt radiser radise
(ca. 125 g)
200 g g hytteost hytteost
0,75 dl dl creme fraiche eller flødeskum creme fraiche eller flødeskum
karse karse
50 g g brøndkarse brøndkarse

Kartoffelkager med spidskål og dip med karse og radiser

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(45)

Sådan gør du

Rens forårsløgene og skær dem i fine ringe. Rens spidskålen og skær den i fine strimler på tværs (start i den spidse ende). Skræl kartoflerne og riv dem fint. Miks kål og kartofler. Mal kommen i en morter. Krydr kål- og kartoffelblandingen med kommen, salt og peber, og rør æggene i.Steg i alt 12 kager i lidt varm olie i ca. 4 min. på hver side. Hold kagerne varme, indtil alle kager er færdigstegte.Rens i mellemtiden radiserne og skær dem i små tern. Rør hytteost og creme fraiche sammen. Klip karsen af, miks den med radiserne, og krydr med salt og peber. Kagerne kan evt. anrettes på brøndkarse. Servér dippen til kagerne. Tip

Brug evt. resten af spidskålen i en grøntsagsret.