Overhæld mandler med kogende vand, lad dem trække kort, og hæld vandet fra.
Karry- og honningmandler
Ingredienser
4
portioner
-
- 200 g mandler
- 30 g honning
- 30 g smør
- 1 knsp. paprika
- 1 tsk. karry
- 1 knsp. cayennepeber
- salt
- bagepapir
Forberedelse
Smut mandlerne, og dup dem tørre.
Opvarm honning, smør og 1 spsk. vand, til smørret smelter.
Krydr med karry- og paprikapulver, cayennepeber og lidt salt.
Vend mandlerne i, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rist dem i en forvarmet ovn ved 150 °C i 30-40 min.
Vend dem flere gange undervejs.
Lad dem køle lidt af, og smag til med salt.
Næringsindhold pr. portion
Kcal
392
Protein (g)
9
Kulhydrat (g)
33
Fedt (g)
10