Karry- og honningmandler

Karry- og honningmandler image
Sværhedsgrad Medium
Forberedelse 0 min
Tilberedning 1:10 t

Ingredienser

4 portioner
    • 200   g mandler
    • 30   g honning
    • 30   g smør
    • 1   knsp. paprika
    • 1   tsk. karry
    • 1   knsp. cayennepeber
    •   salt
    •   bagepapir

Forberedelse

  1. Overhæld mandler med kogende vand, lad dem trække kort, og hæld vandet fra.

  2. Smut mandlerne, og dup dem tørre.

  3. Opvarm honning, smør og 1 spsk. vand, til smørret smelter.

  4. Krydr med karry- og paprikapulver, cayennepeber og lidt salt.

  5. Vend mandlerne i, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

  6. Rist dem i en forvarmet ovn ved 150 °C i 30-40 min.

  7. Vend dem flere gange undervejs.

  8. Lad dem køle lidt af, og smag til med salt.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 392
Protein (g) 9
Kulhydrat (g) 33
Fedt (g) 10