Super frisk. Til Lidl Pris
Kardemommevafler med kaffemascarponecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

hvedemel hvedemel2 dl dl
stødt kardemomme stødt kardemomme1 tsk. tsk.
vaniljesukker vaniljesukker1 tsk. tsk.
bagepulver bagepulver0,5 tsk. tsk.
salt salt1 nip nip
sukker sukker0,5 dl dl
mælk mælk2 dl dl
æg æg1
smør smør50 g g
mascarpone mascarpone200 g g
kaffe kaffe
(stærk kaffe, f.eks. espressoshot (kold))
0,5 dl dl
flormelis flormelis3 tsk. tsk.
bær bær

Kardemommevafler med kaffemascarponecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(3)

Opskriften

Hjertevafler er et skønt element til et brunchbord eller serveret som dessert. Kardemomme giver en fin, let parfumeret smag til vafler, der sammen med den luftige og cremede kaffemascarponecreme smager vidunderligt. Dejen og cremen kan du lave på forhånd, men spis gerne vaflerne indenfor en halv times tid, når de først er bagt.

1. Smelt smørret og lad det køle en smule.

2. Rør mel, kardemomme, vaniljesukker, sukker, bagepulver og salt sammen og pisk derefter æg og mælk i.

3. Stil dejen på køl i minimum 30 minutter.

4. Varm vaffeljernet op og pensl det med lidt smør.

5. Bag dejen til vafler.

6. Pisk cremen sammen af mascarpone, kold kaffe og flormelis. Pisk kun til det akkurat bliver luftigt - ellers kan det skille.

7. Spis vaflerne med creme og evt. bær eller andre gode toppings.