
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Vaniljefrosting
smør smør | 250 g g | |
flormelis flormelis | 250 g g | |
vaniljepulver vaniljepulver | 3 spsk. spsk. | |
karamelsauce karamelsauce | 15 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaramel- og æblemuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.
Vaniljefrosting
Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.
Servering
Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.