Super frisk. Til Lidl Pris
Karamel- og æblemuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

bløde flødekarameller bløde flødekarameller150 g g
mel mel250 g g
bagepulver bagepulver1 tsk. tsk.
havregryn havregryn50 g g
rørsukker rørsukker100 g g
salt salt1 knsp. knsp.
smør smør80 g g
æbler æble400 g g
æg æg1
kærnemælk kærnemælk300 ml ml
vaniljestænger vaniljestang0,5

Vaniljefrosting

smør smør250 g g
flormelis flormelis250 g g
vaniljepulver vaniljepulver3 spsk. spsk.
karamelsauce karamelsauce15 g g

Karamel- og æblemuffins

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(20)

Opskriften

Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.

Vaniljefrosting

Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.

Servering

Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.