
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Vaniljefrosting
250 g g | smør smør | ||
250 g g | flormelis flormelis | ||
3 spsk spsk | vaniljepulver vaniljepulver | ||
15 g g | karamelsauce karamelsauce |
Karamel- og æblemuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.
Vaniljefrosting
Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.
Servering
Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.