Super frisk. Til Lidl Pris
Karamel- og æblemuffins

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

150 g g bløde flødekarameller bløde flødekarameller
250 g g mel mel
1 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
50 g g havregryn havregryn
100 g g rørsukker rørsukker
1 knsp. knsp. salt salt
80 g g smør smør
400 g g æbler æble
1 æg æg
300 ml ml kærnemælk kærnemælk
0,5 vaniljestænger vaniljestang

Vaniljefrosting

250 g g smør smør
250 g g flormelis flormelis
3 spsk. spsk. vaniljepulver vaniljepulver
15 g g karamelsauce karamelsauce

Karamel- og æblemuffins

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(8)

Sådan gør du

Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.

Vaniljefrosting

Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.

Servering

Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.