Karamel- og æblemuffins

Karamel- og æblemuffins image
Sværhedsgrad Nem
Forberedelse 0 min
Tilberedning 55 min

Ingredienser

12 stk.
    • 150   g bløde flødekarameller
    • 250   g mel
    • 1   tsk. bagepulver
    • 50   g havregryn
    • 100   g brun farin
    • 1   knsp. salt
    • 80   g smør
    • 400   g æbler
    • 1   æg
    • 300   ml kærnemælk
    • 0,5   vaniljestænger Korn fra ½ vaniljestang
    •   fedtstof

Forberedelse

    Hak karamellerne i grove tern, og bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret, og lad det køle af.Skræl æblerne, fjern kernerne, og skær dem i tern. Bland dem i melblandingen. Pisk æg, flydende smør, kærnemælk og vaniljekorn sammen. Rør det hurtigt i æbleblandingen, og fyld dejen i de smurte muffinsforme.

    Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C i 30-35 min. Lad dem køle af.

Næringsindhold pr. portion

Kcal 256
Protein (g) 4
Kulhydrat (g) 40
Fedt (g) 7