
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
150 g g | bløde flødekarameller bløde flødekarameller | ||
250 g g | mel mel | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
50 g g | havregryn havregryn | ||
100 g g | rørsukker rørsukker | ||
1 knsp. knsp. | salt salt | ||
80 g g | smør smør | ||
400 g g | æbler æble | ||
1 | æg æg | ||
300 ml ml | kærnemælk kærnemælk | ||
0,5 | vaniljestænger vaniljestang |
Vaniljefrosting
250 g g | smør smør | ||
250 g g | flormelis flormelis | ||
3 spsk. spsk. | vaniljepulver vaniljepulver | ||
15 g g | karamelsauce karamelsauce |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKaramel- og æblemuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.
Vaniljefrosting
Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.
Servering
Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.