
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
bløde flødekarameller bløde flødekarameller | 150 g g | ||
mel mel | 250 g g | ||
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | ||
havregryn havregryn | 50 g g | ||
rørsukker rørsukker | 100 g g | ||
salt salt | 1 knsp. knsp. | ||
smør smør | 80 g g | ||
æbler æble | 400 g g | ||
æg æg | 1 | ||
kærnemælk kærnemælk | 300 ml ml | ||
vaniljestænger vaniljestang | 0,5 |
Vaniljefrosting
smør smør | 250 g g | ||
flormelis flormelis | 250 g g | ||
vaniljepulver vaniljepulver | 3 spsk. spsk. | ||
karamelsauce karamelsauce | 15 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKaramel- og æblemuffins
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Hak flødekaramellerne i tern, bland dem med mel, bagepulver, havregryn, sukker og salt. Smelt smørret og lad det afkøle.
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tern. Bland æbleternene i melblandingen. Pisk æg, smeltet smør, kærnemælk og vaniljekorn. Bland det hele, og lad det trække et øjeblik. Fordel nu dejen i de smurte muffinsforme, og bag dem ved 200 °C i en forvarmet ovn i 30-35 min. Lad dem afkøle.
Vaniljefrosting
Rør smørret blødt på din røremaskine med en k-spartel. Tilsæt flormelis lidt efter lidt, imens der piskes. Tilsæt til sidst karamelsauce og pisk frostingen yderligere til den er fast og ensartet.Kom frostingen i en sprøjtepose med tyl i enden og dekorer dine cupcakes.
Servering
Pynt gerne med rørsukker og karamelsauce.