
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 50 g g | |
brun farin brun farin | 50 g g | |
salt salt | 1 knsp. knsp. | |
kanel
kanel (stødt) | 1 tsk. tsk. | |
æg æg | 2 | |
mel mel | 150 g g | |
bagepulver bagepulver | 0,5 tsk. tsk. | |
madlavningsfløde madlavningsfløde | 100 g g | |
pinjekerner pinjekerner | 2 spsk. spsk. | |
grapefrugter grapefrugt | 1 | |
appelsiner appelsin | 2 | |
klementiner klementin | 3 | |
ahornsirup ahornsirup | 1 spsk. spsk. | |
flormelis
flormelis (til drys) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKanelvafler med carpaccio af citrusfrugter
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Smør, brun farin, salt og kanel blandes sammen til en cremet masse. Slå ægget ud, og tilføj æggeblommen til massen. Mel og bagepulver vendes sammen, røres med fløde og mælk og blandes sammen med den cremede masse. Æggehviden piskes stiv og vendes i dejen. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter. Rist pinjekernene kort på en pande uden fedtstof. Lad dem køle af, og hak dem. Grapefrugt, appelsin og 2 klementiner skrælles, skæres ud i tynde skiver og fordeles på 4 tallerkner. Pres saften ud af den sidste klementin, og rør saften sammen med ahornsirup og pinjekerner. Dryp frugtskiverne med saften. Tag dejen ud af køleskabet, og bag vaflerne i et vaffeljern. Drys de bagte vafler med flormelis og kanel, og servér carpaccio af citrusfrugter til.