Super frisk. Til Lidl Pris
Kanelvafler med carpaccio af citrusfrugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

smør smør50 g g
brun farin brun farin50 g g
salt salt1 knsp. knsp.
kanel kanel
(stødt)
1 tsk. tsk.
æg æg2
mel mel150 g g
bagepulver bagepulver0,5 tsk. tsk.
madlavningsfløde madlavningsfløde100 g g
pinjekerner pinjekerner2 spsk. spsk.
grapefrugter grapefrugt1
appelsiner appelsin2
klementiner klementin3
ahornsirup ahornsirup1 spsk. spsk.
flormelis flormelis
(til drys)

Kanelvafler med carpaccio af citrusfrugter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(1)

Opskriften

Smør, brun farin, salt og kanel blandes sammen til en cremet masse. Slå ægget ud, og tilføj æggeblommen til massen. Mel og bagepulver vendes sammen, røres med fløde og mælk og blandes sammen med den cremede masse. Æggehviden piskes stiv og vendes i dejen. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter. Rist pinjekernene kort på en pande uden fedtstof. Lad dem køle af, og hak dem. Grapefrugt, appelsin og 2 klementiner skrælles, skæres ud i tynde skiver og fordeles på 4 tallerkner. Pres saften ud af den sidste klementin, og rør saften sammen med ahornsirup og pinjekerner. Dryp frugtskiverne med saften. Tag dejen ud af køleskabet, og bag vaflerne i et vaffeljern. Drys de bagte vafler med flormelis og kanel, og servér carpaccio af citrusfrugter til.