Super frisk. Til Lidl Pris
Kanelvafler med carpaccio af citrusfrugter

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

50 g g smør smør
50 g g brun farin brun farin
1 knsp. knsp. salt salt
1 tsk. tsk. kanel kanel
(stødt)
2 æg æg
150 g g mel mel
0,5 tsk. tsk. bagepulver bagepulver
100 g g madlavningsfløde madlavningsfløde
2 spsk. spsk. pinjekerner pinjekerner
1 grapefrugter grapefrugt
2 appelsiner appelsin
3 klementiner klementin
1 spsk. spsk. ahornsirup ahornsirup
flormelis flormelis
(til drys)

Kanelvafler med carpaccio af citrusfrugter

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

45 min
(0)

Sådan gør du

Smør, brun farin, salt og kanel blandes sammen til en cremet masse. Slå ægget ud, og tilføj æggeblommen til massen. Mel og bagepulver vendes sammen, røres med fløde og mælk og blandes sammen med den cremede masse. Æggehviden piskes stiv og vendes i dejen. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter. Rist pinjekernene kort på en pande uden fedtstof. Lad dem køle af, og hak dem. Grapefrugt, appelsin og 2 klementiner skrælles, skæres ud i tynde skiver og fordeles på 4 tallerkner. Pres saften ud af den sidste klementin, og rør saften sammen med ahornsirup og pinjekerner. Dryp frugtskiverne med saften. Tag dejen ud af køleskabet, og bag vaflerne i et vaffeljern. Drys de bagte vafler med flormelis og kanel, og servér carpaccio af citrusfrugter til.