Super frisk. Til Lidl Pris
Kalkunburger

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

400 g g kalkunbryst kalkunbryst
4 tomater tomat
(ca. 300 g)
2 løg løg
(ca. 200 g)
4 spsk. spsk. olivenolie olivenolie
(ca. 55 g)
salt salt
peber peber
2 burgerboller burgerbolle
2 spsk. spsk. mayonnaise mayonnaise
(ca. 30 g)
50 g g spidskål spidskål
400 g g andebryster andebryst

Kalkunburger

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

40 min
(5)

Sådan gør du

Burger

Skær kalkunbrystet i tynde strimler. Skær tomater og løg i tynde skiver (gerne hele skiver skåret på tværs). Miks med olie, lidt salt og peber og stil i køleskabet i minimum en time. Kom det hele i en grillbakke (foliebakke) og stil den på en varm grill i ca. 30 min. Varm burgerbollerne på grillen. Smør mayonnaise på hver sin halvdel af burgerbollen eller brødskiverne. Snit spidskålen fint. Og læg den på den ene halvdel af burgerbollen. Placér kødet ovenpå og luk burgeren.TipsServer evt. burgeren med en salat ved siden af - fx jordbærsalat, let coleslaw eller en rødkålssalat. Du kan også komme let coleslaw i burgerbollen i stedet for spidskål og mayonnaise.

Udarbejdet af Birgitte Nymann