Burger
Kalkunburger
Ingredienser
2
portioner
-
- 400 g kalkunbryst
- 4 tomater ca. 300 g
- 2 løg ca. 200 g
- 4 spsk. olivenolie ca. 55 g
- salt
- peber
- 2 burgerboller
- 2 spsk. mayonnaise ca. 30 g
- 50 g spidskål
- 400 g andebryster
Forberedelse
Skær kalkunbrystet i tynde strimler. Skær tomater og løg i tynde skiver (gerne hele skiver skåret på tværs). Miks med olie, lidt salt og peber og stil i køleskabet i minimum en time. Kom det hele i en grillbakke (foliebakke) og stil den på en varm grill i ca. 30 min. Varm burgerbollerne på grillen. Smør mayonnaise på hver sin halvdel af burgerbollen eller brødskiverne. Snit spidskålen fint. Og læg den på den ene halvdel af burgerbollen. Placér kødet ovenpå og luk burgeren.TipsServer evt. burgeren med en salat ved siden af - fx jordbærsalat, let coleslaw eller en rødkålssalat. Du kan også komme let coleslaw i burgerbollen i stedet for spidskål og mayonnaise.
Udarbejdet af Birgitte Nymann