
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKalkunburger
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Burger
Skær kalkunbrystet i tynde strimler. Skær tomater og løg i tynde skiver (gerne hele skiver skåret på tværs). Miks med olie, lidt salt og peber og stil i køleskabet i minimum en time. Kom det hele i en grillbakke (foliebakke) og stil den på en varm grill i ca. 30 min. Varm burgerbollerne på grillen. Smør mayonnaise på hver sin halvdel af burgerbollen eller brødskiverne. Snit spidskålen fint. Og læg den på den ene halvdel af burgerbollen. Placér kødet ovenpå og luk burgeren.TipsServer evt. burgeren med en salat ved siden af - fx jordbærsalat, let coleslaw eller en rødkålssalat. Du kan også komme let coleslaw i burgerbollen i stedet for spidskål og mayonnaise.
Udarbejdet af Birgitte Nymann