
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
smør smør | 90 g g | |
æg æg | 3 | |
sukker sukker | 180 g g | |
kærnemælk kærnemælk | 2,5 dl dl | |
hvedemel hvedemel | 200 g g | |
bagepulver bagepulver | 1 tsk. tsk. | |
piskefløde piskefløde | 125 g g | |
fedtstof fedtstof | ||
lime
lime (saft og skal fra) | 2 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKærnemælksvafler med lime-karamel-sauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Del æggene. Æggehviderne piskes stive og stilles på køl. 75 g smør og 100 g sukker røres cremet. Æggeblommer og kærnemælk røres i lidt efter lidt. Mel og bagepulver blandes og røres i. De piskede æggehvider vendes i og dejen hviler i 30 minutter. I mellemtiden smeltes det resterende smør sammen med limesaften og det resterende sukker, og karamelliserer let. Fløden røres i, og småkoger i ca. 3 minutter. Tilsæt limeskallen, og hold saucen varm. Bages i vaffeljern smurt med olie. Serveres med saucen.