
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
90 g g | smør smør | ||
3 | æg æg | ||
180 g g | sukker sukker | ||
2,5 dl dl | kærnemælk kærnemælk | ||
200 g g | hvedemel hvedemel | ||
1 tsk. tsk. | bagepulver bagepulver | ||
125 g g | piskefløde piskefløde | ||
fedtstof fedtstof | |||
2 | lime
lime (saft og skal fra) |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKærnemælksvafler med lime-karamel-sauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Del æggene. Æggehviderne piskes stive og stilles på køl. 75 g smør og 100 g sukker røres cremet. Æggeblommer og kærnemælk røres i lidt efter lidt. Mel og bagepulver blandes og røres i. De piskede æggehvider vendes i og dejen hviler i 30 minutter. I mellemtiden smeltes det resterende smør sammen med limesaften og det resterende sukker, og karamelliserer let. Fløden røres i, og småkoger i ca. 3 minutter. Tilsæt limeskallen, og hold saucen varm. Bages i vaffeljern smurt med olie. Serveres med saucen.