
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
90 g g | smør smør | ||
3 | æg æg | ||
180 g g | sukker sukker | ||
2,5 dl dl | kærnemælk kærnemælk | ||
200 g g | hvedemel hvedemel | ||
1 tsk tsk | bagepulver bagepulver | ||
125 g g | piskefløde piskefløde | ||
fedtstof fedtstof | |||
2 | lime
lime (saft og skal fra) |
Kærnemælksvafler med lime-karamel-sauce
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:35
min
(4)
Sådan gør du
Del æggene. Æggehviderne piskes stive og stilles på køl. 75 g smør og 100 g sukker røres cremet. Æggeblommer og kærnemælk røres i lidt efter lidt. Mel og bagepulver blandes og røres i. De piskede æggehvider vendes i og dejen hviler i 30 minutter. I mellemtiden smeltes det resterende smør sammen med limesaften og det resterende sukker, og karamelliserer let. Fløden røres i, og småkoger i ca. 3 minutter. Tilsæt limeskallen, og hold saucen varm. Bages i vaffeljern smurt med olie. Serveres med saucen.