
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | |
forårsløg forårsløg | 4 | |
hvidkål
hvidkål (ca. 900 g) | 1 | |
røde chilier rød chili | 1 | |
æg æg | 4 | |
mandeldrik
mandeldrik (eller sødmælk) | 4 spsk. spsk. | |
Salt og peber Salt og peber | ||
smør
smør (til stegning) | 20 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKålret
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Varm en pande og smelt smørret: det må ikke ryge, men skal være varmt. Snit løg og forårsløg fint og steg stykkerne i smørret sammen med chilien. Snit kålen i tynde strimler og steg sammen med løgene. Pisk æggene sammen med mælken med lidt salt og peber og hæld det ud på panden over grøntsagerne. Rør jævnligt i det, til du har en slags scrambled hvidkål.
Tip Du kan fx bruge spidskål i stedet for hvidkål eller 2 spsk skyr i stedet for mælk.
Udarbejdet af Birgitte Nymann