
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
løg løg | 1 | ||
forårsløg forårsløg | 4 | ||
hvidkål
hvidkål (ca. 900 g) | 1 | ||
røde chilier rød chili | 1 | ||
æg æg | 4 | ||
mandeldrik
mandeldrik (eller sødmælk) | 4 spsk. spsk. | ||
Salt og peber Salt og peber | |||
smør
smør (til stegning) | 20 g g |
Tilføj ingredienser til eksisterende indkøbsliste eller opret en ny
Opret ny indkøbslisteKålret
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Varm en pande og smelt smørret: det må ikke ryge, men skal være varmt. Snit løg og forårsløg fint og steg stykkerne i smørret sammen med chilien. Snit kålen i tynde strimler og steg sammen med løgene. Pisk æggene sammen med mælken med lidt salt og peber og hæld det ud på panden over grøntsagerne. Rør jævnligt i det, til du har en slags scrambled hvidkål.
Tip Du kan fx bruge spidskål i stedet for hvidkål eller 2 spsk skyr i stedet for mælk.
Udarbejdet af Birgitte Nymann