Super frisk. Til Lidl Pris
Kålret med stor mæthed

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
4 forårsløg forårsløg
1 hvidkål hvidkål
(ca. 900 g)
1 røde chilier rød chili
4 æg æg
4 spsk. spsk. mandeldrik mandeldrik
(eller sødmælk)
Salt og peber Salt og peber
20 g g smør smør
(til stegning)

Kålret

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

20 min
(11)

Sådan gør du

Varm en pande og smelt smørret: det må ikke, ryge men skal være varmt. Snit løg og forårsløg fint og steg stykkerne i smørret sammen med chilien. Snit kålen i tynde strimler og steg sammen med løgene. Pisk æggene sammen med mælken med lidt salt og peber og hæld det ud på panden over grøntsagerne. Rør jævnligt i det, til du har en slags scrambled hvidkål.

TipDu kan fx bruge spidskål i stedet for hvidkål eller 2 spsk skyr i stedet for mælk.

Udarbejdet af Birgitte Nymann

Keywords

Aftensmad