
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
1 | løg løg | ||
3,5 | vand vand | ||
2 | laurbærblade laurbærblad | ||
0,5 tsk tsk | allehånde allehånde | ||
0,5 tsk tsk | peberkorn peberkorn | ||
2 kg kg | saltet skinke med svær saltet skinke med svær | ||
2 | æggeblommer æggeblomme | ||
3 tsk tsk | sennep sennep | ||
3 spsk spsk | rasp rasp | ||
1 tsk tsk | salt salt | ||
1 tsk tsk | peber peber | ||
1 tsk tsk | sukker sukker |
Juleskinke
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Sådan gør du
Forberedelsestid: 0:04
Pil løget og halvér det. Kog løget med laurbærblade, allehånde, sorte peberkorn og lidt salt i 3,5 liter vand. Rids skinkens svær, kom skinken ned i det kogende vand, og lad den koge under låg i 3 timer. Vend skinken engang imellem og tilføj mere vand efter behov. Hæld vandet fra skinken, lad skinken dryppe af og fjern sværene. Rør æggeblommerne sammen med sennep, sukker, salt og peber. Bland 2 spsk. rasp i massen, og fordel massen udover skinken. Stryg resten af raspen udover den. Bag skinken i en forvarmet ovn i 15 min. på 220°C. Skær skinken i skiver og servér.