
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuleskinke
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
Opskriften
Pil løget og halvér det. Kog løget med laurbærblade, allehånde, sorte peberkorn og lidt salt i 3,5 liter vand. Rids skinkens svær, kom skinken ned i det kogende vand, og lad den koge under låg i 3 timer. Vend skinken engang imellem og tilføj mere vand efter behov. Hæld vandet fra skinken, lad skinken dryppe af og fjern sværene. Rør æggeblommerne sammen med sennep, sukker, salt og peber. Bland 2 spsk. rasp i massen, og fordel massen udover skinken. Stryg resten af raspen udover den. Bag skinken i en forvarmet ovn i 15 min. på 220°C. Skær skinken i skiver og servér.