Super frisk. Til Lidl Pris
Juleskinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

1 løg løg
3,5 vand vand
2 laurbærblade laurbærblad
0,5 tsk. tsk. allehånde allehånde
0,5 tsk. tsk. peberkorn peberkorn
2 kg kg saltet skinke med svær saltet skinke med svær
2 æggeblommer æggeblomme
3 tsk. tsk. sennep sennep
3 spsk. spsk. rasp rasp
1 tsk. tsk. salt salt
1 tsk. tsk. peber peber
1 tsk. tsk. sukker sukker

Juleskinke

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:04 t
(4)

Sådan gør du

Pil løget og halvér det. Kog løget med laurbærblade, allehånde, sorte peberkorn og lidt salt i 3,5 liter vand. Rids skinkens svær, kom skinken ned i det kogende vand, og lad den koge under låg i 3 timer. Vend skinken engang imellem og tilføj mere vand efter behov. Hæld vandet fra skinken, lad skinken dryppe af og fjern sværene. Rør æggeblommerne sammen med sennep, sukker, salt og peber. Bland 2 spsk. rasp i massen, og fordel massen udover skinken. Stryg resten af raspen udover den. Bag skinken i en forvarmet ovn i 15 min. på 220°C. Skær skinken i skiver og servér.