Super frisk. Til Lidl Pris
Juleskinke

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

løg løg1
vand vand3,5
laurbærblade laurbærblad2
allehånde allehånde0,5 tsk. tsk.
peberkorn peberkorn0,5 tsk. tsk.
saltet skinke med svær saltet skinke med svær2 kg kg
æggeblommer æggeblomme2
sennep sennep3 tsk. tsk.
rasp rasp3 spsk. spsk.
salt salt1 tsk. tsk.
peber peber1 tsk. tsk.
sukker sukker1 tsk. tsk.

Juleskinke

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

1:04 t
(10)

Opskriften

Pil løget og halvér det. Kog løget med laurbærblade, allehånde, sorte peberkorn og lidt salt i 3,5 liter vand. Rids skinkens svær, kom skinken ned i det kogende vand, og lad den koge under låg i 3 timer. Vend skinken engang imellem og tilføj mere vand efter behov. Hæld vandet fra skinken, lad skinken dryppe af og fjern sværene. Rør æggeblommerne sammen med sennep, sukker, salt og peber. Bland 2 spsk. rasp i massen, og fordel massen udover skinken. Stryg resten af raspen udover den. Bag skinken i en forvarmet ovn i 15 min. på 220°C. Skær skinken i skiver og servér.