Kog kartoflerne i 15 minutter, til de er møre, når du stikker i dem. Pil dem evt. og lad dem køle af.
Julemandens favoritkartoffelsalat
Ingredienser
4
portioner
-
- 800 g kartofler
- 2 klementiner
- 2 æbler
- 1 rødløg
- 75 g valnøddekerner
- 2 dl creme fraiche
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. sennep sød
- 1 glas kapers
- 2 spsk. estragon
- salt og peber
Forberedelse
Skræl klementinerne, og skær dem i skiver. Del æblerne i kvarte, fjern kernehuset og skær æbler og rødløg i tynde både. Hak valnødderne groft.
Rør cremefraiche med mayonnaise og sød sennep. Smag til med salt og peber. Skær kartoflerne i grove stykker, og vend dem i dressingen sammen med klementinskiver, æbler, løg, valnødder og kapers. Drys med friske estragonblade ved servering.