
Opskriften blev tilføjet til favoritter
Vis favoritterOpskriften blev fjernet fra favoritter
Vis favoritterDer opstod en fejl. Prøv igen
Ingredienser
250 g g | nougat
nougat (mørk) | ||
50 g g | sukat sukat | ||
50 g g | mandler mandel | ||
100 g g | mørk chokolade mørk chokolade | ||
10 g g | kanel kanel | ||
50 g g | hasselnødder
hasselnød (blendede) |
Julekonfekt - Mørk nougat og chokolade med kanel
Du kan lide denne opskrift
Du kan ikke lide denne opskrift
Der opstod en fejl. Prøv igen.
0:30
min
(2)
Sådan gør du
Smelt chokoladen over vandbad. Kom 200 g nougat i. Når det hele er smeltet, tages det af varmen. Blend eller hak sukaten groft. Tilsæt kanel, blendet sukat og mandler i chokolademassen. Form massen efter ønske, fx som kugler. Hasselnødderne blendes eller hakkes fint. Smelt 50 g nougat kort over vandbad, og dyp en nougatkugle (eller anden form) heri. Rul den til sidst i de blendede hasselnødder.