Super frisk. Til Lidl Pris
Jordbærtærte med chokoladecreme

Opskriften blev tilføjet til favoritter

Vis favoritter

Opskriften blev fjernet fra favoritter

Vis favoritter

Der opstod en fejl. Prøv igen

Ingredienser

190 g g mel mel
60 g g flormelis flormelis
1 knsp. knsp. salt salt
1 æggeblommer æggeblomme
fedtstof fedtstof
500 g g jordbær jordbær
200 g g mørk chokolade mørk chokolade
200 g g hvid chokolade hvid chokolade
2 dl dl piskefløde piskefløde
2 frysepose frysepose
bagepapir bagepapir
tørrede bælgfrugter tørrede bælgfrugter
165 g g smør smør

Jordbærtærte med chokoladecreme

Du kan lide denne opskrift

Du kan ikke lide denne opskrift

Der opstod en fejl. Prøv igen.

60 min
(39)

Sådan gør du

Skær 125 g koldt smør i tern. Samles hurtigt med mel, flormelis, salt og æggeblomme, evt. Tilsættes 1-2 spsk. Koldt vand. Stilles på køl i 1 time, hvorefter det rulles udmellem 2 opskårne fryseposer til en cirkel (diameter 28 cm). Beklæd bunden af en springform (diameter 24 cm) med bagepapir og smør kanten. Læg dejen i formen således at den danner en 2 cm høj kant. Dæk af med bagepapir og hæld tørrede bælgfrugter på. Forbages i en forvarmet ovn ved 200 °C i 10 minutter. Bagepapiret og bælgfrugterne fjernes og bunden bages videre i 10 minutter. Lad den køle helt af.Rengør 200 g jordbær og skær dem i skiver. Fordel dem på tærtebunden. Begge slags chokolade hakkes groft hver for sig. Hver for sig smeltes de over vandbad sammen med 1 dl piskefløde og 20 g smør røres i hver. Lad chokoladecremerne køle lidt af, hvorefter de skiftevis hældes over tærten i formen. Med et træspyd laves mønstre i kagen. Lad tærten stå i køleskabet i mindst 4 timer.Pynt med jordbær på toppen.

Næringsindhold

Fedt21 g Kulhydrater28 g Protein4 g kcal326 kJ1363